Vin vremuri delicioase!

Delicious Times
Timișoara

Ori cel puțin așa se arată la orizont având în vedere că tot mai multe localuri apar în Timișoara. Cel despre care povestim azi este deschis de aproximativ o lună şi se numește Delicious Times. Se află pe strada Eugeniu de Savoya numărul 7, pe locul fostului Balance sau dacă vă vine mai la îndemână, unde a fost BIOfresh înainte.

Colegii noștri de birou au încercat locul înaintea noastră și ne-au sugerat și nouă să facem asta așa că ne-am conformat și ieri am luat prânzul acolo. Ajunse acolo în jurul orei 13, am pășit într-o locație decorată foarte simplu și curat și am decis să luăm loc la etaj. Acolo am rămas surprinse să vedem că mai toate mesele, 8 la număr, erau ocupate, semn că nu au glumit colegii noștri când ne-au spus că mâncarea e bună.

Meniu

La Delicious Times găsiţi şi meniul zilei, însă noi am comandat alte bunătăţi pentru masa de prânz. Meniul nu este foarte complex, însă oferă câte ceva pentru fiecare. Veţi găsi acolo: supe, salate, preparate la grătar, salate şi deserturi.  Ratatoullia a ales o supă cremă de legume şi o salată vegetariană, iau eu am mers pe o quesedilla cu piept de pui şi un cheesecake la desert.

Meniu Restaurant DeliciousTimes

Meniu

Meniu desert

Meniu DeliciousTimes

Eu sunt fană quesadilla aşa că o încerc în câte locuri am ocazia. Cea de la Delicious Times a venit frumos aşezată pe farfurie cu un mic păhărel plin cu smântână în mijloc. Quesadilla a fost aşa cum m-am aşteptat, cu o tortilla puţin crocantă şi cu un interior plin de legume călite şi bucăţi mari de piept de pui. Am depistat pe lângă tortilla și piept de pui, ceapă roșie, ardei gras, salată iceberg, cașcaval și salsa pico de gallo.

Quesedilla cu pui

Quesedilla la DeliciousTimes

Quesedilla

Cheesecake-ul a fost asemănător la gust cu cel pe care l-am încercat acum ceva timp la Bagel Brunch. Prezentarea a fost frumoasă, felia de portocale dându-i şi mai multă culoare şi un aspect yummy! 😀

Cheesecake

Desert

Ratatoulliei îi plac foarte mult supele creme. Cea de la Delicious Times a fost una clasică, de legume. Ea a apreciat culoarea portocalie a supei, foarte veselă, atractivă și apetisantă. Nici gustul nu a fost mai prejos, din bogăția de legume remarcându-se ardeiul. Supa a fost servită cu crutoane de pâine albă, însă, de această dată, Ratatoullia a preferat să meargă pe varianta light, fără crutoane.

Supa crema de legume

Supa crema

Pranz la DeliciousTimes

Continuând în stil Healthy Times, a comandat și o salată fără carne. Salata vegetariană a venit într-o porție îndestulătoare, de 400g. Bucățelele de mozzarela proaspătă au completat de minune bolul plin cu legume variate, sub formă de roșii tăiate felii, morcovi rași, țelină, salată rucola și iceberg. Cu toate că nu a ales și un dressing, salata a fost asezonată cu zeamă de lămâie, având un gust proaspăt,  în acord cu vremea frumoasă de afară, prevestitoare a început de primăvară.

Salata DeliciousTimes

Salata

Salata de legume

Per ansamblu, meniul Ratatoulliei a fost unul revigorant și plin de vitamine, sărac în calorii dar totuși sățios, o combinație sănătoasă de crud și fiert.

Servire

Servirea la DeliciousTimes este excelentă. Chelenerii sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi gata să facă orice să vadă că pleci fericit de acolo. Acest local este printre puţinele în care am găsit ospătari care să te întrebe şi pe parcursul mesei dacă îţi place ceea ce serveşti, nu doar la sfârşit, de complezenţă.

Prețuri

Preţurile stau cam aşa:

  • supă cremă de legume – 6,5 RON;
  • salată vegetariană 400 de grame – 12 RON RON;
  • quesedilla cu piept de pui 350 de grame- 15 RON;
  • cheesecake 250 de grame – 9 RON.

Locaţia este centrală, intimă şi perfectă pentru un prânz lejer cu prietenii sau familia.

Noi vi-l recomandăm, mai ales că meniul zilei arată tare bine şi e pentru toate gusturile şi buzunarele. 🙂

Ah, şi încă ceva, cred că în locaţie nu se fumează ceea ce mi se pare FOARTE TARE! 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

[…] final, noi ne-am simțit bine și ne-am astâmpărat foamea foarte repede, la doi pași de Unirii. Dacă aveți biroul prin apropiere și nu știți unde să mai mâncați, treceți și voi pe la […]

[…] a dorit să păstreze o uniformitate și pe lângă Shake-ul de Oreo, a ales Oreo Dreme Extrme Cheesecake, o prăjitură fină cu straturi de ciocolată și cremă de lapte, alături de bucăți mici de […]

[…] ce în ce mai mult îi auzeam pe colegi că aleg ca variantă de prânz restaurantul Delicious Times şi tot timpul discutau că mâncarea e bună, porţiile sunt mari, servirea e promptă şi e de […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul