Când ajung într-un loc nou, recunosc îl studiez destul de bine și încerc să nu vin cu o idee preconcepută, tocmai pentru a putea observa cât mai bine toate aspectele. Studiez bine locul și decid dacă mă voi mai întoarce de bună voie, sau doar dacă anumite circumstanțe mă vor duce acolo.
Așa a fost cazul și cu Wake Up Pub & Restaurant. Deschis destul de recent, de aproximativ o lună, restaurantul este situat în aproximativ centrul Timișoarei, în fosta locație a Discoland, în clădirea Modex. Pot spune că a debutat cu prețuri chiar bune și cu o idee nouă, cel puțin pentru Timișoara. Au pus în aceeași locație și pub-ul și restaurantul, lucru care s-a potrivit bine și a fost fructificat destul de eficient spațiul mare de care beneficia locația. După cum am spus, a debutat cu prețuri bune și, pentru restaurant, cu mâncăruri destul de variate.
Mi-a tras cu ochiul niște mușchi de vită cu sos de piper verde. Mai încercasem această combinație o singură dată la București la ceva restaurant și eram curioasă și dornică să mă reîntâlnesc cu gustul.
Mușchi de vită cu orez cu ciuperci și sos de piper verde
Am cerut să fie mediu făcut mușchiul și, cam în 10 minute, aveam în fața mea comanda. Pot spune că arăta bine farfuria și sosul de piper verde avea un parfum plăcut, elegant. Friptura mea era suficient de rumenită la exterior și când am gustat, mi-a plăcut să întâlnesc culoarea aceea plăcută roșiatică, culoare care indică cum că e ce trebuie. Mușchiul de vită chiar era mediu făcut, foarte bun și proaspăt, se topea parcă în gură. Da, nu degeaba e o rețetă franțuzească, rețetă care se distinge prin eleganță, rafinament, simplitate și gust elegant, puțin picant, gust accentuat de sosul de piper. Fie vorba între noi, e un fel ideal de preparat pentru o cină romantică.
Farfuria arăta foarte bine, iar sosul vesel de piper accentua acest lucru. Mi-a plăcut că nu s-a zgârcit nimeni la sos și chiar a fost suficient. Îl puteai combina cu orezul, sau să te bucuri de el așa simplu cu carnea.
Dacă tot am adus vorba și despre orez, pot spune că am apreciat că nu era genul pilaf. Adică, da, boabele erau separate, se desprindeau ușor, erau destul de ferme și prezența pătrujelului a făcut ca totul să fie și mai proaspăt și vesel. Parcă, totutși, puteau fi mai multe ciuperci în orez.
Mai pot adăuga un punct în plus și modului de prezentare al felului comandat, deși în poză părea și mai vesel.
Prețuri și servire
Una peste alta, prețurile cu care a debutat Wake Up Pub & Restaurant sunt chiar decente. Fiecare are ce să-și aleagă și să găsească o combinație optimă pentru el și buzunarul lui.
Pentru ce am comandat de data aceasta, rezultatul final a fost:
- Mușchi de vită cu orez cu ciuperci și sos de piper verde(200 g / 150 g): 46 Ron.
Despre servire am doar de bine de spus. Am apreciat că a reținut comanda, s-au oferit și sugestii și ospătărița care a venit la masa noastră știa bine despre ce vorbește.
Fiind un restaurant la început, e normal ca unele lucruri să nu fie chiar cum am fost obișnuiți, sau cum ni s-ar părea normal. Cel mai important este să învețe din critici și să fie receptivi la sugestii și la nevoile clienților.
Eu una am fost încântată de acest gen de local și sper ca pe viitor să păstreze o atitudine pro-client și să îmbunătățească și micile abateri. Acum la cât de încântată am fost de Wake Up Pub & Restaurant cam cred că se trezește un plan pentru o ieșire în oraș. Voi ce părere aveți despre Wake Up Pub & Restaurant?
Delicious Times ar trebui să se cheme Delicious Meals | FoodCrew
[…] concluzie, îmi pare foarte rău că nu lucrez în centru, că Delicious Times nu are deschis și în week-end, și sper să mai ajung la ei în viitorul apropiat pentru a le gusta delicioasele preparate. Vă […]
Sport+mancare=love | FoodCrew
[…] vă povestim despre sport și mâncare, adică despre Helios Sport Club care are și un Sports Bar unde te poți hrăni după efortul depus pe unul din terenurile lor sau poți pur și simplu savura […]
Comentarii
florin
arata ca naiba muschiul ala ingropat in sos maro, plus doua batoze de orez…horror
Dorina
Intr-adevar muschiul acela nu arata prea bine poate in realitate era mai colorat…. 🙂 cat despre pret???hmmm cam mult compara cu Trattoria din Bucuresti care chiar stiu sa pregateasca un astfel de muschi.
46 de lei pentru 150 grame de muschi si niste orez? Mi se pare multicel, nu sunt Fan restaurante + pub + bar… prefer restaurantele si atat.
Recomand Perenna, cu 10 lei mai scump ca la Wake Up dar mancarea este delicioasa
Martin
Eu am avut ocazia de a vizita Wake Up Pub & Restaurant, si am comandat desert, Clatite banatene…. Pam! a iesit ceva spectaculos, a venit o dita mai portia … bezeaua aceea coapta la cuptor, rumenita etc, Dar. ne coapta pe dinauntru si in dita mai magaoaia de clatita banateana erau 2 clatite… umplute cu Urma de branza si stafide, dupa 2 3 inghitituri mi s-a facut greata iar bezeaua ne coapta a fost cireasa de pe tort… si apropo … 14 ron pe 2 clatite!!! JALNIC !!!
Cristi
Eu le-am incercat pe amandoua, atat muschiul de vita cu orez, cat si clatitele banatene, si au fost excelente.
Sunt un client fidel la Wake Up tocmai pentru ca mancarea este foarte buna, iar preturile decente.