Mușchi de vită cu sos de piper încercat la Wake Up Pub & Restaurant

Wake Up Pub & Restaurant
Timișoara

Când ajung într-un loc nou, recunosc îl studiez destul de bine și încerc să nu vin cu o idee preconcepută, tocmai pentru a putea observa cât mai bine toate aspectele. Studiez bine locul și decid dacă mă voi mai întoarce de bună voie, sau doar dacă anumite circumstanțe mă vor duce acolo.

Așa a fost cazul și cu Wake Up Pub & Restaurant. Deschis destul de recent, de aproximativ o lună, restaurantul este situat în aproximativ centrul Timișoarei, în fosta locație a Discoland, în clădirea Modex. Pot spune că a debutat cu prețuri chiar bune și cu o idee nouă, cel puțin pentru Timișoara. Au pus în aceeași locație și pub-ul și restaurantul, lucru care s-a potrivit bine și a fost fructificat destul de eficient spațiul mare de care beneficia locația. După cum am spus, a debutat cu prețuri bune și, pentru restaurant, cu mâncăruri destul de variate.

Wake Up Pub & Restaurant

Restaurant Wake Up

Mi-a tras cu ochiul niște mușchi de vită cu sos de piper verde. Mai încercasem această combinație o singură dată la București la ceva restaurant și eram curioasă și dornică să mă reîntâlnesc cu gustul.

Mușchi de vită cu orez cu ciuperci și sos de piper verde

Am cerut să fie mediu făcut mușchiul și, cam în 10 minute, aveam în fața mea comanda. Pot spune că arăta bine farfuria și sosul de piper verde avea un parfum plăcut, elegant. Friptura mea era suficient de rumenită la exterior și când am gustat, mi-a plăcut să întâlnesc culoarea aceea plăcută roșiatică, culoare care indică cum că e ce trebuie. Mușchiul de vită chiar era mediu făcut, foarte bun și proaspăt, se topea parcă în gură. Da, nu degeaba e o rețetă franțuzească, rețetă care se distinge prin eleganță, rafinament, simplitate și gust elegant, puțin picant, gust accentuat de sosul de piper. Fie vorba între noi, e un fel ideal de preparat pentru o cină romantică.
Farfuria arăta foarte bine, iar sosul vesel de piper accentua acest lucru. Mi-a plăcut că nu s-a zgârcit nimeni la sos și chiar a fost suficient. Îl puteai combina cu orezul, sau să te bucuri de el așa simplu cu carnea.
Dacă tot am adus vorba și despre orez, pot spune că am apreciat că nu era genul pilaf. Adică, da, boabele erau separate, se desprindeau ușor, erau destul de ferme și prezența pătrujelului a făcut ca totul să fie și mai proaspăt și vesel. Parcă, totutși, puteau fi mai multe ciuperci în orez.
Mai pot adăuga un punct în plus și modului de prezentare al felului comandat, deși în poză părea și mai vesel.

Muschi de vita cu sos de piper verde Wake Up Pub & Restaurant

Sos de piper verde Wake Up Pub & Restaurant

Muschi de vita mediu facut Wake Up Pub & Restaurant

Detaliu Muschi de vita Wake Up Pub & Restaurant

Prețuri și servire

Una peste alta, prețurile cu care a debutat Wake Up Pub & Restaurant sunt chiar decente. Fiecare are ce să-și aleagă și să găsească o combinație optimă pentru el și buzunarul lui.
Pentru ce am comandat de data aceasta, rezultatul final a fost:

  •  Mușchi de vită cu orez cu ciuperci și sos de piper verde(200 g / 150 g): 46 Ron.

Despre servire am doar de bine de spus. Am apreciat că a reținut comanda, s-au oferit și sugestii și ospătărița care a venit la masa noastră știa bine despre ce vorbește.

Fiind un restaurant la început, e normal ca unele lucruri să nu fie chiar cum am fost obișnuiți, sau cum ni s-ar părea normal. Cel mai important este să învețe din critici și să fie receptivi la sugestii și la nevoile clienților.

Eu una am fost încântată de acest gen de local și sper ca pe viitor să păstreze o atitudine pro-client și să îmbunătățească și micile abateri. Acum la cât de încântată am fost de Wake Up Pub & Restaurant cam cred că se trezește un plan pentru o ieșire în oraș. Voi ce părere aveți despre Wake Up Pub & Restaurant?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] concluzie, îmi pare foarte rău că nu lucrez în centru, că Delicious Times nu are deschis și  în week-end, și sper să mai ajung la ei în viitorul apropiat pentru a le gusta delicioasele preparate. Vă […]

Sport+mancare=love | FoodCrew

21 November 2013 at 14:02

[…] vă povestim despre sport și mâncare, adică despre Helios Sport Club care are și un Sports Bar unde te poți hrăni după efortul depus pe unul din terenurile lor sau poți pur și simplu savura […]

Comentarii

florin

28 October 2013 at 11:28

arata ca naiba muschiul ala ingropat in sos maro, plus doua batoze de orez…horror

    Dorina

    28 October 2013 at 14:58

    Intr-adevar muschiul acela nu arata prea bine poate in realitate era mai colorat…. 🙂 cat despre pret???hmmm cam mult compara cu Trattoria din Bucuresti care chiar stiu sa pregateasca un astfel de muschi.
    46 de lei pentru 150 grame de muschi si niste orez? Mi se pare multicel, nu sunt Fan restaurante + pub + bar… prefer restaurantele si atat.
    Recomand Perenna, cu 10 lei mai scump ca la Wake Up dar mancarea este delicioasa

Martin

28 October 2013 at 14:37

Eu am avut ocazia de a vizita Wake Up Pub & Restaurant, si am comandat desert, Clatite banatene…. Pam! a iesit ceva spectaculos, a venit o dita mai portia … bezeaua aceea coapta la cuptor, rumenita etc, Dar. ne coapta pe dinauntru si in dita mai magaoaia de clatita banateana erau 2 clatite… umplute cu Urma de branza si stafide, dupa 2 3 inghitituri mi s-a facut greata iar bezeaua ne coapta a fost cireasa de pe tort… si apropo … 14 ron pe 2 clatite!!! JALNIC !!!

Cristi

4 December 2013 at 13:48

Eu le-am incercat pe amandoua, atat muschiul de vita cu orez, cat si clatitele banatene, si au fost excelente.

Sunt un client fidel la Wake Up tocmai pentru ca mancarea este foarte buna, iar preturile decente.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul