Un minus și un plus merg spre George’s Snack Hut

George's Snack Hut
Timișoara

Ia să vedem, despre cine vorbesc eu aici? Cum am primit destul de multe recomandări de la dragii de cititori despre acest loc, cum la fel de multe recomandări am primit și de la prieteni, am pornit înspre acolo. Este vorba despre George’s Snack Hut. Dacă știți unde este Radha Cuisine în Unirii, atunci e simplu, George’s Snack Hut este fix lângă, în partea stângă. Dacă nu știți, atunci George’s Snack Hut este pe strada Emanoil Ungureanu, numărul 13. Îl găsiți cu siguranță, e mai jos de Planet, cum mergi spre Bierhaus. Gata, direcțiile au fost date. Noi l-am găsit ușor, cam la fel va fi și pentru voi.

E un loc foarte mic, dar curat și plăcut. Am mers acolo fiind chitită să comand Sandwich cu somon (mi s-a tot spus cât de grozav e, deci, era clar ce aveam să încerc). Am ajuns la ora prânzului, Sandwich cu somon nu era, Hamburger nu era, așa că am făcut o reorientare și am comandat Steak Onion Mushrooms.

Logo George

Interior George's Snack Hut

Steak Onion Mushrooms

La cât de multă lume era, a mers destul de repede procesul de preparare. Sandwich-ul meu avea următoarele: Ciabatta pe post de pâine, carne de vită, ciuperci și ceapă. L-am ales pe ideea că nu era foarte încărcat. Da, chiar nu era încărcat deloc, dar, nici nu m-a încântat. Era puțin cam sec și cam greoi. Din punctul meu de vedere trebuia să fie o legumă mai ușoară (ciupercile au cam îngreunat) care să facă legătura sau un sos mai acrișor. Nici carnea nu m-a dat pe spate, nu mi s-a părut suficient de bine făcută, dar aici sunt puțin subiectivă, deoarece eu nu sunt mare fană de carne de vită. Deci, prima experiență nu m-a încântat. Totuși, n-am renunțat la ideea de a încerca și sandwich-ul cu somon.

Sneak Onio Mushrooms George

Detaliu Sneak Onio Mushrooms George

Interior Sneak Onio Mushrooms George

Salmon Steak

Altă zi, altă încercare. De data aceasta am ajuns seara și comanda a fost clară: sandwich cu somon. Mult lăudatul, vedeta grupului, conține următoarele ingrediente: somon (proaspăt, mult și foaaaaarte bun), salată verde (mai multe feluri-cu 2 fire mai mult decât aș fi pus eu, în rest foarte bun), sos de busuioc cu ghimbir ( fix ce trebuie). Ei bine, despre sos mai spun și că este făcut acolo și că este foarte bun și că este fix legătura perfectă între somon gătit și salată. Ei bine, acest sos, face să fie tot sandwich-ul sățios, gustos, foarte echilibrat, nu greu și pur și simplu, incredibil de bun. Mi-a plăcut mult, mult de tot. Mi-a plăcut că nu s-a zgârcit nimeni la somon, practic, la nici măcar unul dintre ingrediente. Această a doua vizită am declarat-o mai mult decât reușită. Părerea s-a schimbat radical.

Sandwich Salmon George Snack Hut

Salmon George Snack Hut

Interior Salmon George

Prețuri și servire

Ambele sandwich-uri comandate au costat câte 13 lei. Un preț bun, raportat la ingrediente, cantitate și calitate. Despre servire pot spune că a fost suficient de rapidă, calmă și cu interes sporit spre preparatul comandat.

Din ce am observat eu, e o afacere strict de familie, dacă nu, de membru de familie-așa e și mai corect. George e cel care face sandwich-urile, cel care, te servește și cel care și încasează la final. Mi-a plăcut că nu te grăbește cu nimic, e deschis la sugestii, iar, dacă vreo dorință de-a ta e să mai adauge vreun ingredient, da, nicio problemă. De adăugat poate adăuga, dar vine însoțit și de avertismentul cum că ar putea fi o combinație prea grea.

Chiar dacă prima vizită nu a fost prea reușită, mă bucur mult că am revenit. Știu că mai vreau să încerc și sandwich-ul cu ton. Am văzut că este ton proaspăt și eu una nu mai știu alt loc de acest gen în Timișoara care să ofere așa ceva. Voi știți alt loc? E altceva ce ne-ati recomanda să încercăm la George’s Snack Hut?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

George's Snack Hut

Adresă:
Vasile Alecsandri nr.4
Telefon:
Website:

Comentarii

Vlad

17 December 2014 at 15:08

Ce am incercat pana acum
– ton – trebuie incercat, l-am incercat dar sunt inca decis, o sa-l mai iau odata pana sa-i dau un verdict definitiv, bun ca e file ton nu din conserva
– hamburgerul neaparat trebuie incercat, combinatia din meniu are sos tzatziki,am incercat ambele variante dar eu am optat in loc la tzatziki maioneza si castraveciori mai multi[sa semene cu big mac-ul], chiar a fost demential, sos-ul bbq la ei e un pic picant
– veggie, sunt legume facute pe grill, super bun , se simte parca si ceapa asa fain facuta, painea un pic mai prajita
– am incercat cel cu cotlet de porc[parca] si cu ardei copti – combinatie interesanta , o sa l mai incerc, fiind pus cotletul intreg e un pic mai aiurea , tre sa te lupti un pic cu el, ca nu e chiar ca feliuta de salam, sa o iei dintr-o gura
– am mai incercat cel cu vita si legume[cele de la veggie] – am avut probleme cu mestecatul la vita, probabil depinde de unde le ia
– serranito – foarte bun

In mod clar, pentru cei carora le plac sandvichurile ar trebui incercate toate macar odata, preturi decente,
O chestie frustranta, e ca-ti mai pica din ingredienta din el, si din cauza ca painea nu e chiar facuta sa fie taiata ca o carte adica partea de sus a chiflei si cu cea de jos sa fie inca legate, Clar nu e chiar un sandvich sa-l iei la mana

    Migdala Sarata

    17 December 2014 at 17:10

    Mulțumim mult de idei. Da, din cel veggie am gustat și eu și pot spune că mi-au plăcut mult legumele, cu puțin gust de prăjit crocant :). Abia aștept să revină din concediu și vreau neapărat să încerc cel cu ton, mai ales că nu e conservă. În rest da, sunt de acord cu faza că tot pică ingredientele la unele sandwich-uri. La cel cu somon a fost bine că am stat locului să-l mănânc, altfel aș fi cules destul din el. Are aspecte la care mai se poate lucra, dar și multe plusuri 🙂 .

AnonimulDP

19 December 2014 at 5:45

Somon, nu ton. Cum adica proaspat? :)) Ce inseamna proaspat? Se gasesc in Atlantic, probabil ca nu e de calitate proasta. Dar sa te lauzi ca e proaspat… E luat din supermarket-uri cel mai probabil sau de la furnizorii care aduc si la supermarket! Si cu tonul aceeasi chestie. N-ar avea cum sa fie proaspat decat daca ai sta in acea zona unde exista. Peste este proaspat doar daca exista producatori local de acel tip.

Vlad

1 January 2015 at 9:13

AnonimusDP,
Ton s-a referit, nu somon.
Baiatul mai are in meniu si un sandvich ca cel de somon doar ca e cu ton, la aia s-a si referit cand zicea de ton proaspat, adica nu din conserva, ce nu prea gasesti in multe locuri in Ro
Si da intr-adevar, e atat de proaspat cat il da furnizorul ,da ideea era ca nu era

gurmandel

22 January 2015 at 17:16

am incercat cu porc, nu cotlet, celalalt, imi scapa acum. pot sa spun ca e delicios . am gustat si cel cu somon dar nu mi-a placut. pt mine combinatia de somon cu paine si acel sos a fost prea “grea” . ar fi mers stropit cu putina zeama e lamaie .

Vlad

7 February 2015 at 2:45

Serranito?

laser

24 February 2015 at 23:18

Simt nevoia sa ma bag in seama si sa critic anumite pareri venite de la anumiti necunoscatori ai bucatariei care vorbesc doar din dorinta de a-si excita papilele gustative cu o “shaoarma” sau o “pleshka”.
Ce face Georgy acolo este o combinatie foarte reusita intre pregatirea unei bucati de carne la nivel de restaurant, servita intr-o bucata de paine la un pret de fast food.
Carnea de vita nu se mananca well done decat intr-un restaurant pentru ca este seaca.Daca o carne seaca o servesti intr-un sandwich probabil ca parerea ta va fi si mai nasoala…deci daca nu iti place vita rare sau medium…nu manca vita!
Referitor la Ton proaspat…este probabil la fel de proaspat ca in orice restaurant din Romania deci duma cu e proaspat unde il prinzi probabil ca ar trebui sa iti faca tie un sandwich special cu crap sau caras prins din Balta Verde.
Hai sa fim seriosi dragi cititori…vreti un sandwich spectacol…incercati din meniul lui Georgy tot ce ati manca in mod obijnuit si nu veti regreta.
De departe cele mai bune sandwiches in town!

cristi

25 February 2015 at 10:37

@AnonimusDP
Inainte sa tii lectii de biologie gen unde cresc anumiti pesti mai bine da un gugal.
E clar ca atunci cand zici proaspat te referi la faptul ca nu este congelat.Si daca vrei sa stii george isi ia tonul si somonul de la un distribuitor care aduce si homar viu .Exista de circa 100 de ani o inventie numita “avion” care face posibila parcurgerea unor distante mari in perioade scurte de timp…..

Vlad

23 September 2015 at 3:19

mai nou nu prea mai sunt mare fan al lui Georgys, si nu din cauza sandvich urilor
pur si simplu e frustrant sa manci un sandvich si sa ti pice toate din el, sau sa curga sos-ul, chiar e naspa

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul