Sandwich răcoritor și smoothie cam dulce la TSF

The Sandwich Factory
Timișoara

În zilele acestea am tot fost prin Unirii și, cum e o perioadă foarte călduroasă (da, știu, e vară și e bine de cald ce e 🙂 ), am căutat un loc răcoros, cu mâncare bună și unde să nu stau secole să aștept.

Am spus de multe ori și o mai spun și acum: mie îmi plac sandwich-urile de la The Sandwich Factory. Așa că, răspunsul la cerințele mele a venit rapid. Am intrat, am observat si am comandat. Am comandat sandwich-ul nou de la ei și cât timp am așteptat prepararea lui, am observat că se găsesc și smoothie-uri la TSF. Fiind așa cald afară am dorit să încerc unul. Comanda finală a fost așa:

  • Jalapeño Sandwich;
  • Melon Crush.

Vreau să vă spun despre fiecare cum mi s-a părut.

Jalapeño Sandwich

Eu una nu sunt fan de mâncare iute. Pentru mine sarea este de bază. Cu cât e mai sărată mâncarea, cu atât e mai pe gustul meu. Da, știu că nu este foarte bine, știu că prea multă sare face rău organismului, dar încerc să mă educ. Uneori îmi iese, uneori nu chiar. Cum nu este vorba despre sare, ci despre gustul de iute, să revin, totuși, la subiect. Știu și că e bine din când în când să mai mâncăm și ceva iute, așa că, acum a fost momentul perfect. Sandwich-ul pe care m-am decis să-l încerc are următoarele ingrediente: sos pesto, piept de pui, ardei jalapeño, roșii, sos de iaurt și salată verde. Toate se așează frumos într-o baghetă franțuzească. De remarcat este că poti  spune dacă vrei mai iute sau mai puțin iute. Eu am mers pe varianta mai puțin iute. Să nu exageram din prima zic eu 🙂 . Sandwich-ul a venit repede și fără modestie pot spune că e ce căutam. De ce spun asta? Sosul de iaurt era foarte light, puțin acru și lega totul foarte bine. Sosul de pesto a fost generos, carnea plăcut condimentată, iar ardeiul, prin iuțeala lui, accentua totul și întregea cum se cuvine. Roșiile și salata făceau să fie și mai fresh sandwich-ul și mi-a plăcut că nu era prea multă salată, ci suficientă. Concluzia este: un sandwich ușor și suficient de sățios, numai bun pentru vară. Desigur, dacă sunteți adepții nu neapărat a cantității.

Making of Jalapeno TSF

Jalapeno final TSF

Jalapeno Sandwich TSF

Interior Jalapeno TSF

Melon Crush

La cât de sete mi-era, aș fi băut vreo doi litri. Dar, cum, cumpătarea e indicată în viață, am decis să rămân la gramajul sugerat de TSF. Ce am comandat eu avea următoarele fructe: pară, pepene, zmeură și era îmbogățit cu miere și gheață. E o combinație bună și răcoritoare. Eu personal aș fi renunțat la miere și aș fi pus și mai multă gheață, dar n-am fost pe fază să spun, fiindcă sigur se putea.

Melon Crush TSF

Melone Jalapeno TSF

Prețuri și servire

Servirea a fost una rapidă și la obiect, cum se cade la localurile de acest gen.

Prețurile au fost următoarele:

  • Jalapeño sandwich – 10,5 Ron;
  • Melon Crush – 8 Ron.

Poate pentru Melon Crush e puțin cam mai mult, dar când vrei ceva gustos și răcoritor, nu spui nu.

Da, mie una îmi place la TSF și nu pierd nicio ocazie când mă aflu prin Unirii să mai încerc ceva nou. Deși nu sunt fană de mâncăruri cu iute, acest sandwich mi-a plăcut și e o idee bună pentru vară.

Voi l-ați încercat? Ce părere aveți?

 

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

Comentarii

Denisa

16 August 2015 at 15:43

My bff would love it.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul