Burgeri și mâncare tradițională – meniuri pentru toate gusturile la Tinecz, cu livrare la domiciliu

Restaurant Tinecz

Când comanzi mâncare pentru mai multe persoane e un challenge adevărat să găsești un restaurant cu meniu diversificat. Așa a fost și pentru noi, la birou, în zile de carantină: fie gătim ceva împreună, fie comandăm. De fiecare dată, discuțiile despre ce vrea fiecare să mănânce la prânz durează până ajungem la un numitor comun. De data aceasta, trebuia să găsim ceva între burgeri, desert și mâncare vegetariană sau de post. După ce am răsfoit de câteva ori restaurantele listate pe foodpanda, am ajuns la restaurant Tinecz.

Trebuie să recunosc că niciunul dintre noi nu mâncase anterior la ei, așa că am mers la risc ( aici găsiți o recenzie mai veche despre experiența colegilor noștri). Am comandat burger Junior Angus, tocăniță de ciuperci cu mămăligă asortată cu o salată de murături și 2 porții de clătite cu gem de caise.

Restaurant Tinecz comanda online

Burger și tocăniță cu mămăligă

Așa cum am menționat la început, am comandat de la ei prin foodpanda, pentru a evita orice aglomerație din magazine și pentru a menține o distanță socială atât de importantă acum. Mâncarea a ajuns la noi, din Aradului până în Girocului, în 60 de minute, călduță încă, numai bună pentru prânz.

Restaurant Tinecz burger

Burgerul a fost delicios, carnea bine făcută, pentru că am uitat să specificăm că preferăm mediu gătită, dar aici e la latitudinea fiecăruia. S-a simțit că îngredientele erau prospete, iar burgerul destul de suculent. Am primit la meniu și o porție de cartofi copți cu dulceață de ardei iute și sos de maioneză. Cartofii au fost moi, dar dulceața de ardei a fost cea mai delicioasă și cea mai solicitată la prânzul nostru.burger Tinecz

Bună a fost și tocănița de ciuperci, însă mămăliga nu a ieșit perfectă. Nu știu dacă din cauza mălaiului sau a fost doar o greșeală în bucătărie, dar am găsit câteva cocoloașe. Exceptând acestea, mămăliga a avut o consistență potrivită și un gust bun. A fost o alegere potrivită pentru cei care au un regim alimentar fără produse de origine animală sau pentru cei care țin post.

mancare traditionala Tinecs

Desert – clătite ca acasă

La desert, am ales 2 porții de clătite cu gem de caise, care au fost exact ca acelea de acasă – așa cum le face mama, în tigaie obișnuită, pe aragaz, nu din cele fițoase de pe Instagram. Deși nu sunt instagramabile, au gustul copilăriei și al dorului de casă. Și dacă îți mai zic că pentru 2 porții am plătit doar 24 de lei, cu siguranță te coving să le încerci și tu cât de curând.

Prețuri

Prețurile pentru întreaga comandă a ajuns în jur de 80 de lei, cu tot cu transport și ambalaje. La acest capitol, Tinecz e cam la același nivel ca multe alte restaurante din Timișoara. Nu știu să compar prețurile cu servirea din locație, dar după ce trecem cu toții cu bine de această perioadă, neapărat îi vom vizita.

Așa cum v-am spus, 2 porții de clătite au fost 24 de lei, burgerul 29,9 lei și mămăliga cu tocănița de ciuperci 23 de lei. Puteți să consultați și celelalte bucate de la Tinecz, listate pe foodpanda, cu livrarea la dumneavoastră la domiciliu. Vă încurajăm să evitați aglomerațiile din supermarketuri și să luați o pauză de mâncare de la carantina zilnică. Încercați voucherul comunității noastre cu foodcrew15 la orice comandă din platforma lor și beneficiați de o reducere de 15 lei.

Aveți grijă de voi și de cei dragi și haideți să susținem împreună restaurantele locale în această perioadă, prin comenzi online.

P.S. Puteți solicita curierului să vă lase pachetul în fața ușii și să alegeți plata cu cardul, minimalizând astfel contactul fizic cu acesta.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Tinecz

Adresă:
Calea Aradului nr 51, Timișoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul