Surpriza Napoletană din Giarmata Vii – Pizzeria Maschino

Pizzeria Maschino
Giarmata Vii

Intim. Cochet. Cu mâncare delicioasă.

Acestea au fost printre primele cuvinte pe care le-am auzit despre Pizzeria Maschino, chiar de la un client care se ridica de la masă, în timp ce noi intram în localul micuț, descoperit la întâmplare pe Google Maps.

Locație - Pizzeria Maschino - Giarmata Vii

Într-o zi ploioasă, când nimeni nu prea are chef să iasă din casă, noi am poftit la ceva bun. Însă, nu eram hotărâți ce așa că am pornit la drum fără o țintă anume, iar de la diverse opțiuni și pin-uri schimbate din mers, precum Casa Bunicii sau Taverna Sârbului, am ajuns să descoperim Pizzeria Maschino. Recenziile și pozele de pe Google ne-au atras atenția și fiindcă deja eram în parcare la Taverna Sârbului, la o aruncătură de băț de Giarmata Vii, am zis să îi dăm o șansă și am pornit la drum într-acolo.

Locația e ușor de găsit fiind aproape pe strada principală și are un aer cochet, exact cum ne-a șoptit cineva la intrare. Weekend fiind, locaul tocmai încheiase o petrecere sau o masă în familie și se pregătea să continue cu încă una. Cu toate acestea, mai era locuri disponibile, iar doamna ospătar care ne-a întâmpinat, ne-a așezat imediat la masă și ne-am simțit bine-primiți din prima clipă.

Restaurant intim, cochet, delicios - Pizzeria Maschino - Giarmata Vii

Fiindcă luasem decizia pe ultimul moment, ne-am luat puțin timp până am răsfoi meniurile și ne-am hotărât ce să comandăm, timp în care ne-am delectat cu ceva de băut. Unii cu cafea, alții (șoferi fiind) cu o bere fără alcool.

Tot în acest timp, le-am admirat și peretele ce avea expuse stricle de vin de la Crama Aramic, dar și lista de vinuri din meniu, dar pentru ele ne-am propus să revenim cu altă ocazie.

Bere fără alcool - Pizzeria Maschino - Giarmata Vii

Impresii despre pizza 

Într-un final, ne-am hotărât să luăm o pizza Quatro Fromaggi cu salam picant de la categoria de Pizze Bianche. Aici trebuie să spunem neapărat că ne-a plăcut mult această împărțire din meniu cu pizza sos alb și pizza cu sos de roșii, mai ales că nu am regăsit-o la multe restaurante din zonă.

Cea mai mare supriză a fost timpul în care ne-a fosit servită pizza, fiindcă nu au trecut mai mult de 10 minute de la plasarea comenzii și până a ajuns la noi pe masă.

Pizza quattro fromaggi cu salam picant - Pizzeria Maschino - Giarmata Vii

Iar acum revenind la impresiile despre pizza, avem de zis următoarele:

  • A fost o pizza foarte aromată și sățioasă. Ne-am săturat doi oameni din jumătate, nemâncând altceva în ziua respectivă, iar ce a rămas am luat la pachet.
  • Salamul picant a foarte bun, atât de bun că l-am fi mâncat și gol.
  • Sosul de brânzeturi exact cât trebuie și cum trebuie. Nici prea mult și prea grețos, dar nici prea puțin.
  • Iar blatul – Oh, Doamne! – blatul a fost elementul cel mai bun și surpriza cea mai plăcută.

Aerat, aromat și prăjit cu aroma aceea specifică pe care o au pizzele copate în cutor cu lemne. Genul acela de blat pe care nu îl lași în farfurie și îl devorezi până la ultima bucată. Nu ne-am putut abține și v-am pregătit mai jos o poză din-aproape.

crustă pizza - Pizzeria Maschino - Giarmata Vii

Impresii despre desert

Da, pizza a fost sățioasă și am luat și la pachet, dar știm deja că desertul are camera lui specială, așa că nu am rezistat tentației de a împărți un tiramisu, atunci când l-am văzut în meniu. Decizia nu s-a lăsat cu regrete fiindcă acesta a fost un tiramisu cremos și aromat. 

Am încercat tiramisu în multe restaurante din Timișoara (și nu numai) și puține sunt cele care chiar o fac bine. Nu știm cum l-a făcut Maschino, dar de astăzi a intrat la preferatele noastre.

Tiramisu - Pizzeria Maschino - Giarmata Vii

Nota de plată ni s-a părut decentă, mai ales bună dacă ne raportăm la faptul că preparatele au fost foarte bune și ingredientele s-au simțit a fi de o calitate superioară.

Totodată prețurile sunt la media celor din oraș, chiar sub unele dintre locațiile cu profil similar și chiar dacă trebuie să ieși din oraș pentru a ajunge la Maschino, noi zicem că merită efortul și te bucuri atât de o ieșire din rutina zilnică, cât și de o pizza delicioasă.

Totalul a fost de 81 lei. 

Nota de plată - Pizzeria Maschino - Giarmata Vii

Pizzeria Maschino livrează și într-o parte a orașului Timișoara sau în arii precum Ghiroda, Bucovăț, Remetea sau Dumbrăvița, iar lista traseului complet este disponibilă la ei pe site, alături de meniu sau alte detalii.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizzeria Maschino

Adresă:
Strada Înfrățirea 142, Giarmata Vii 307201
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul