10 oferte ale restaurantelor din Timișoara de Valentine’s Day (2021)

Timișoara

Pandemia ne-a schimbat puțin contextul prin care ne celebrăm evenimentele speciale (mai ales aniversările și cea de Valentine’s Day) din familie sau prin care ne surprindem persoanele dragi. Cu toate restricțiile și evenimentele neprevăzute, restaurantele încă rezistă și încearcă să ne ofere alternative sigure, la care să avem acces din propriul comfort.

Din acest motiv, pentru pofticioșii care nu și-au făcut încă planuri noi v-am pregătit (după, cum spune și tradiția deja) o listă a ofertelor pentru ediția de Valentine’s Day 2021 ale restaurantelor din Timișoara.

Valentine’s Day 2021 la Le Monelline

Le Monelline - Valentine's Day Timisoara 2021

Echipa de la Le Monelline pregătește o cină romantică italiană pe care să o gătești LIVE prin interacțiune directă cu bucătarul Chef Claudiu Avram. Aceștia îți vor expedia un pachet cu toate produsele de care ai nevoie în cursul zilei, iar începând cu ora 17:00 tot ce trebuie să faci este să te conectezi online și să îți gătești pastele împreună cu persoana iubită.

În cadrul acestei cine pe care ei o pun la dispoziție sunt disponibile 4 variante din care poți alege cu diferite preparate incluse și cu diverse prețuri accesibile. Toate variantele însă au la bază niște ravioli roșii în formă de inimă, realizați din aluat de paste cu sfeclă roșie. Mai jos, v-am pregătit detaliile celor 4 variante + link-uri către resurse de unde puteți afla mai multe detalii și unde vă puteți înscrie la eveniment.

 • 2x Ravioli roșii în formă de inimă cu umplutură de ricotta și parmezan + 1 sticlă de vin la alegere (50 lei)
 • 2x Ravioli roșii în formă de inimă cu umplutură de ricotta și parmezan + 2 deserturi speciale + 1  sticlă de vin la alegere (100 lei)
 • 2x Ravioli roșii în formă de inimă cu umplutură de brânză de capră + 1 sticlă de vin la alegere (99 lei)
 • 2x Ravioli roșii în formă de inimă cu umplutură de brânză de capră + 2 deserturi speciale + 1 sticlă de vin la alegere (149 lei)

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina celor de la Le Monelline, cât și în evenimentul de pe Facebook, iar înscrierile se pot face aici până sâmbătă 13.02.2020.

Restaurant Sabres

Restaurant Sabres - Valentine's Day Timisoara 2021

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Restaurant Sabres ne răsfață simțurile cu delicatese pe bază de pește și nu numai. Pentru această ocazie au pregătit două meniuri speciale pe care vi le-am detaliat mai jos cu tot cu prețuri și preparate.

Meniu Twist and Shout (fish-based) – 140 lei/pers

 • Creveți în stil asiatic, cu orez aromatizat cu ghimbir și lemongrass
 • File ton grill, cu spaghetti de legume crocante
 • Dolce di leche cu caramel și sos de zmeură, din partea casei

Meniu Here comes the Sun (meat-based) – 130 lei/pers

 • Avocado crostini cu rosii cherry, brânză de capră și prosciutto
 • Mușchi de vită Argentina, gătit sous vide, cu piure de păstârnac și morcovi.
 • Dolce di leche cu caramel și sos de zmeură, din partea casei

Mai multe detalii găsiți aici, iar comenzile se pot face la 0356 430 001 sau 0756 722 737, cu recomandarea că cel mai ideal este să o plasați cât mai devreme sau cel târziu sâmbătă.  Pentru doritori, echipa ne transmită că și terasa acoperită și încălzită este disponibilă pentru cei care dorescă să iasă din casă și să sărbătorească seara în oraș.

Restaurant Tinecz

Restaurant Tinecz - Valentine's Day Timisoara 2021

Sursă foto: Facebook Restaurant Tinecz

Echipa de la Tinecz a pregătit un vin cadou la orice comandă mai mare de 200 lei. Pe site-ul lor poți alege între diferite aperitive, feluri principale și deserturi.

Massimo Timișoara

Dacă ceea ce îți dorești defapt este să îți surprinzi partenera cu un tort în formă de inimă, atunci s-ar putea ca ceea ce au pregătit cei de la Massimo să fie pentru tine. Poți plasa o comandă pentru desert la 0256200606, iar mai multe detalii găsești pe pagina lor de Facebook.

Restaurant Valahia

Dintr-o conversație telefonică cu ei am aflat că plănuiesc să ofere o sticlă de vin gratuit la orice comandă mai mare de 100 lei. Nu au distribuit public încă această ofertă (la momentul publicării articolului), dar îndată ce va fi vom reveni cu sursa. Între timp îi puteți contacta pentru detalii prin website, sau la 0256/486104.

Valentine’s Day 2021 la Restaurant Casa Antinori

Restaurant Casa Antinori - Valentine's Day Timisoara 2021

Sursă foto: Facebook Casa Antinori

Aici avem o ofertă similară cu cea din introducere, unde regăsim un Bella Vita Valentine’s Day 2021 Box – adică un pachet cu 3 feluri de diferite preparate. Acesta este menit să vă facă seara mai aromată și gustoasă, în cadrul unei cine romantice savurată în comfotul propriu.

Informații suplimentare și pre-comenzi se pot plasa la 0735549690 / 0256242233, în cadrul zilei de 13 și 14 Februarie.

Restaurant Homemade

Restaurant Homemade - Valentine's Day Timisoara 2021

Echipa Restaurantului Homemade ne-a pregătit două meniuri speciale, dintre care unul este cel de mai sus din poză, iar cel de-al doilea are o sticlă de vin în plus și costă 150 lei.

Ambele oferte vor fi disponibile pentru comandă pe platforma celor de la tazz by eMag sau prin comandă telefonică la

0730 832 299. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina lor de Facebook

Restaurant Urban King

Urban King 1 - Valentine's Day Timisoara 2021

Urban King 2 - Valentine's Day Timisoara 2021

Zaza Resto Pub

Zaza Resto Pub - Valentine's Day Timisoara 2021

Sursă foto: Facebook Zaza Resto Pub

Pachetele speciale pregătite de cei de la Zaza, împreună cu The Wine Guy se poate comanda până sâmbătă, 13 februarie la 0763723962. Acestea se ridică pe 14 februarie, între 17:00 și 20:00 direct de către voi și costă 200 lei. Sau dacă vreți să vă fie livrate direct acasă prin Zaza delivery, atunci mai plătiți 10 lei în plus.

Valentine’s Day 2021 by InThyme

La In Thyme găsim trei oferte promoționale pentru Valentine’s Day 2021 și un prosecco cadou la oricare l-ai alege. Ofertele sunt disponibile pentru consum pe terasa restaurantului în data de 14 februarie, iar rezervările se fac la 0725 065 301.
Aromated Love:
 • Gravlax cu zucchini marinat și morcov, cu pâine aromată
 • Antricot Argentina cu creamy polenta, chips de parmezan și sos demi-glace
Seafood Love:
 • Supă de scoici
 • Creveți cu creamy polenta, măsline verzi, capere si roșii coapte
The Fruit of Love:
 • Antricot Argentina cu hummus, lipie și rodie
 • File de Biban în unt cu mirodenii, piure de mazăre și sos lemon butter

Suntem curioși voi care dintre ele le-ați alege și de ce pentru Valentine’s Day 2021, iar cu această ocazie vă invităm să împărtășiți alegerea sau experiența post-eveniment în secțiunea de comentarii.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul