Cum m-am despărţit de Thalia

Pizza Thalia
Timișoara
Iahnie de fasole cu carnati prajiti si salata de varza la meniul zilei la Thalia

Cei care locuiesc, respectiv lucrează în zona Lipovei – Timişoara, ştiu ca supremaţia prânzurilor la restaurant este disputată între 3-4 localuri. După ce în prealabil am consultat meniurile propuse de restaurantele Thalia şi Dante l-am ales pe primul, oferta lor de 14.5 lei pentru meniul zilei fiind mai mult decât generoasă. Felul I: ciorbă de […]

Arena à la Carte

Arena à la Carte
München
Strudel cu mere si inghetata de vanilie Arena a la Carte Munchen

De cum am pus piciorul în aeroporul din Munchen îmi era clar unde vreau să ajung. Nu, nu era vorba de Marienplatz, Olympiaturm sau muzeul BMW, ci de Allianz Arena. Nu mă înţelegeţi greşit am vizitat toate destinaţiile enumerate, doar că nu au fost primele, urmând chiar să revin cu un articol despre restaurantul din […]

La Văliug, la Casa Baraj

Casa Baraj
Văliug

Cum pe la sfârşitul lunii iulie are loc festivalul de jazz de la Gărâna, şi cum echipa mâncăilor FoodCrew sunt mari fani de-ai festivalului, zilele trecute am poposit pe meleaguri bănăţene să ne delectăm auzul cu acorduri de jazz şi burţile cu specialităţi de-ale locului. Şi dacă mergem la Gărâna, imposibil să nu poposim şi […]

Restaurantul Art Opera: lasă-neeeee, lasă-neeeee!

Art Opera
Timișoara

Restaurantul Art Opera… nişte ţărani! N-ai cu cine domn’le, n-ai cu cine! Ieri la prânz eram cu Infidel Gastro în centru la Portocală SA. Grasa Veselă ne aştepta la masă şi lihniţi cum eram, abia aşteptam să ne alăturăm lui. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, de Portocală SA […]