Ce este Startup Weekend AgTech și ce își propune la prima ediție?

Timișoara

Astăzi, vă prezentăm Startup Weekend AgTech, un concept mai diferit față de evenimentele cu care v-am obșnuit, respectiv primul program din zona de vest a țării care își propune să încurajeze inovația în industria de agricultură. Așa cum vă povesteam recent, anul acesta ne dorim să susținem și să ne implicăm tot mai activ în […]

Cum se pregătește Timișoara pentru Valentine’s Day 2020?

Timișoara

Luna iubirii înaintează cu îndrăzneală, iar localurile timișorene iau, unul câte unul, înfățișarea spațiului prietenos și elegant care te cheamă să-ți petreci o seară specială de Valentine’s Day alături de persoana iubită. Noi am continuat tradiția și ne-am făcut datoria de pofticioși întocmind o listă numai bună pentru a inspira cuplurile de toate vârstele. Te […]

Expo GastroPan 2020, locul unde tehnologia întâlnește arta

Arad
Expoziția GastroPan 2020 - Arad

Te pasionează cofetăria, panificația, gastronomia sau domeniul HoReCa? Transformă-ți pasiunea într-o afacere de succes vizitând expoziția GastroPan 2020, cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din domeniu. Peste 130 de furnizori de renume mondial vor prezenta, pe o suprafață de 7.200 mp, ultimele noutăți tehnologice, utilaje performante, ingrediente inovatoare și idei de afaceri profitabile. […]

Cum prepari Yakisoba?

KUXA studio
Timișoara
yakisoba-timisoara-2

Sâmbăta am avut parte de o experiență culinară mai rar întâlnită pe la noi – am participat la un workshop de gătit, organizat de Asociația Culturală Româno-Japoneză Kizuna unde am învățat cum prepari Yakisoba. Chit că mă consider un pizzer destul de pragmatic, întotdeauna mi-au plăcut aromele asiatice în mâncare. În același timp însă, mi se […]

Cooking with Kasumi – Yakisoba

KUXA studio
Timișoara

Nu știu câți dintre voi știu că în Timișoara avem o asociație culturală româno-japoneză care se ocupă cu promovarea culturii din țara soarelui răsare. Aceasta se numește Asociația Culturală Româno-Japoneză Kizuna care este condusă chiar de Kasumi, o tânără japoneză stabilită în Timișoara.  Kasumi, împreună cu echipa asociației a lansat un cooking workshop acum câteva […]