Eveniment: Târgul Raw Generation la Rin Grand Hotel în Bucureşti

Dacă până acum ne-am dedat la burgeri, pizza și alte preparate care ne încântă gusturile dar care nu sunt tocmai sănătoase, de data aceasta vă prezentăm un eveniment dedicat în totalitate preparatelor raw vegane, dar mai ales, unui stil de viață sănătos. Este vorba de Târgul Raw Generation de toamnă, eveniment ajuns deja la cea de a treia ediție, și care va avea loc pe 25 septembrie la Rin Grand Hotel în București.

Targul Raw Food de Primavara 2011 Ligia Pop 2

Targul Raw Food de toamna Editia 2010 Ligia Pop 3

Evenimentul stă sub marca Ligia Pop, raw food chef, autoarea cărților  “Retete Vegane fără Foc” și “Germeni și Vlăstari: Surse de Sănătate și Energie”, și Quark SRL, distribuitor autorizat de roboți de bucătărie. Ligia este cea care a inițiat acest proiect, în 10.10.10, chiar de ziua internațională a hranei vii (World Raw Food Day). Dacă la prima ediție au fost prezenți 12 expozanți și peste 1000 de vizitatori, ediția din primăvară a luat amploare la 21 de expozanți și peste 2500 de vizitatori. La aceste evenimente vizitatorii s-au bucurat de demonstrații culinare, cât și degustări și prezentări ale produselor expuse.

Targul Raw Food de Primavara 2011 Ligia Pop 3

Pe lângă promovarea beneficiilor unei diete echilibrate, bazată pe mâncare proaspătă raw, preparată prin procedee naturale și fără foc, evenimentul urmărește să expună diversitatea mâncării raw vegane și vegetariene, care nu înseamnă numai salate, ci preparate variate și gustoase. De asemenea se urmărește conștientizarea unei alimentații neechilibrate și a efectelor asupra organismului, cât și încurajarea de a se consuma cât mai multe fructe, legume, verdețuri și sucuri naturale obținute prin procedee necentrifugale.

Ligia Pop Retete Vegane Fara Foc Targul raw food de toamna 2011

Ce se va întâmpla la târg? Pe lângă expoziția de produse diverse, veți putea participa în paralel la prezentări de sănătate și evenimente culinare. Printre produsele disponibile în cadrul expoziției, se numără aparatele de bucătărie, cărți de rețete, produse cosmetice bio, fructe și legume bio, superalimente, uleiuri aromatice și preparate raw vegane/vegetariene proaspete sau ambalate. Lista de înscrieri este încă deschisă, dar până în momentul de față, participanții la târg sunt următorii:

Până la târg vă lăsam în compania unui episod din Ligia’s Kitchen, show-ul online al Ligiei, pentru a vedea un exemplu de cum se prepară hrana raw vegană.

Târgul va fi deschis între orele 10-20 iar participarea este gratuită. Pentru program și lista actualizată a expozanților, vizitați site-ul Ligiei.

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul Ligiei, cu permisiunea acesteia.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul