Jazz in the tram 2024: din nou la Timișoara

Timișoara

Astăzi vă povestim despre un eveniment de suflet, Jazz in the tram – ediția 2024.

O urmărim de ceva vreme pe Stefanie și proiectul ei de suflet Sljazzing, prin care a creat experiențe unice atât în Timișoara, cât și în alte locuri din țară.

Iar anul trecut am vânat bilete la eveniment încă din prima zi de anunțare a datei, mai ales că acesta l-a adus din nou pe Mark Randle din UK a cărui voce nu are cum să nu îți amintească instant de Frank Sinatra.

Jazz in the tram este deja un eveniment drag oamenilor din Timișoara pe care lumea deja îl cere și așteaptă cu nerăbdare în fiecare an alături de Jazz on the river. În București au mai avut loc Jazz in the flowershop sau Jazz by the candle light și urmează Jazz in the palace.

H2: Jazz in the tram 2024

Ediția de anul acesta vine puțin mai devreme pentru a oferi romanticilor oportunitatea de a sărbători ziua de 24 Februarie într-o atmosferă de poveste, în timpul unei plimbări cu tramvaiul turistic ce străbate orașul de pe Bega.

Atmosfera va fi susținută de data aceasta de Soul Serenade featuring Paolo Profetti la saxofon, care va cânta acorduri jazz live și care vor fi completate ca întodeauna de mâncarea delicioasă pregătită de Restaurantul Homemade și vinurile fine oferite de Cramele Recaș. Vinurile vin la pachet și cu o scurtă incursiune în povestea din spatele etichetelor, oferită de somelierul cramei.

Meniul de anul acesta includ:

  • Tartar de vită
  • Antricot de vită cu sos cheddar și cremă de cartofi
  • Banoffee pie

Sau pentru varianta vegetariană:

  • Humus
  • Risotto cu ciuperci de pădure
  • Banoffee pie

Pentru adevărații pasionați sau cei care vor să își surprindă partenera anul acesta cu un gest cu adevărat romantic, există și oportunitatea de a alege varianta care include și o plimbare cu una din mașinile de epocă de la Vintage Car.

Dacă nu te-am convins încă, că acest eveniment este o adevărată experiență ce merită încercată, atunci îți mai lăsăm câteva impresii de anul trecut, care ne-au bucurat pe noi.

H2: Jazz in the tram 2023

Noi am ales Jazz in the tram anul trecut, odată pentru că văzusem atât de multe impresii bune la cei care au fost în anii trecuți încât știam că e un eveniment cu adevărat unic, dar și pentru că voiam să facem o surpriză unor persoane foarte dragi.

Mark Randle - Jazz in the tram 2023 - FoodCrew

Dincolo de asta, ne-am dorit tare mult să participăm la una din edițiile în care Mark Randle va reveni în oraș, fiindcă vocea lui ne-a cucerit încă din video-urile urmărite în online.

Restaurant Homemade - Jazz in the tram - 2024 - FoodCrew

Alt motiv pentru care știam că va fi un eveniment memorabil a fost pentru că știam că meniul va fi pregătit de către cei de la Homemade, unde ne place să revenim de fiecare dată, mai ales pentru modul cum prepară ei carnea de rață. Vinurile de la Recaș au completat povestea frumoasă și ne-a făcut să ne îndrăgostim de noua lor gamă Muse, unde albul demisec Muse White a rămas și astăzi favoritul nostru.

Cramele Recaș - Jazz in the tram 2023 - FoodCrew

Și nu am putut să nu alegem varianta care includea plimbarea cu mașina de epocă, care a fost memorabilă, așa că ți-o recomandăm și ție.

Mașini de epocă - Jazz in the tram 2024 - FoodCrew

Acum, dacă te-ai lăsat cucerit de jazz, fugi și achiziționează-ți unul din biletele care te atrage mai mult din cele două pachete și asigură-te că ai ocupat locul tău și al persoanei dragi până mai este disponibil.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul