Contact

Promovează-te pe FoodCrew

Poți să ne scrii să discutăm despre un parteneriat dacă activezi în domeniul HoReCa, ai un magazin cu produse culinare sau ești blogger cu o pasiune pentru gătit. De la advertoriale la bannere publicitare, concursuri sau evenimente, avem multe oportunități pentru a-ți face businessul cunoscut. Așteptăm mai multe detalii pe adresa posta@foodcrew.ro sau la numărul de telefon 0720 862 916.

Advertorialele FoodCrew

Conţinutul principal al FoodCrew.ro sunt şi vor rămâne recenziile de restaurante. În plus, prin articole de tipul advertorial le oferim restaurantelor şi localurilor din domeniul horeca posibilitatea de a se prezenta. Dacă în cazul recenziilor ne asumăm subiectivitatea aprecierilor noastre pentru a lăsa la atitudinea cititorilor să-şi formeze o părere, în cazul advertorialelor ne asumăm obiectivitatea cu care relatăm povestea unui local, evidenţiind punctele forte pe care cei responsabili de promovarea localului doresc să le transmită cititorilor noştri.

Bannere publicitare

FoodCrew.ro oferă spaţii pentru afişarea de bannere publicitare prin care localurile îşi pot prezenta ofertele cititorilor website-ului. Aceste spaţii pot fi achiziţionate pentru o perioadă de minim o lună sau până la 3 luni.

Organizarea de evenimente

Aducem clienţii în mijlocul localurilor care doresc să-şi promoveze direct atât serviciile, cât şi preparatele către publicul nostru. Fie că este vorba despre punerea în aplicare a unor idei proprii sau propuse de noi, avem grijă de toate detaliile care ţin de promovarea pre şi post eveniment, înscrierea participanţilor şi desfăşurarea efectivă a activităţilor.