Toamna are produsele ei avantajoase pentru sănătate. Unul dintre ele e sfecla roșie iar consumul ei este asigurat cu această rețetă foarte rapidă, gustoasă și sănătoasă.
Număr porții:
2-3Timp pregătire:
12 min.Timp gătire:
-Timp total:
12 min.Ingredinte
Avem nevoie de:
1 buc Sfeclă roșie
2 buc morcovi
50 g rucola
70 g nuci
30 g rodie
30 g brânză camembert
sare
ulei de măsline
Instrucțiuni
- Se curăță sfecla roșie și morcovii și se introduc în dragul de roboțel cu lama în formă de S.
- Se mărunțesc bine legumele, se adaugă rucola, nuca, rodiile, sare după gust și uleiul de măsline.
- La sfârșit se pune și brânza.
- Se face poza (sigur vor fi mulți care vor vrea rețeta) se amestecă toate ingredientele și gata.
- Spor la treabă și Poftă Bună, Bună!
Nici un comentariu