Bucurie-n farfurie cu mâncare din… benzinărie?

Hei, Rompetrol

Da, ai citit bine titlul. Azi chiar vorbim despre mâncare din benzinărie. Nu, nu fac azi recenzie la vreun sandwich sau vreo pungă de chipsuri luată în grabă, ci la mâncare adevărată, comandată pe foodpanda.ro de la Rompetrol. Mai exact, de la Restaurantele Hei, pe care le puteți găsi în benzinăriile Rompetrol și au în meniu preparate de tot felul.

Azi aveam poftă de ceva fără carne, de savurat în pauză, la birou, așa că am ales să comand meniul cu Burger de conopidă și mix de legume la cuptor. Vine în meniu și cu o Coca-Cola la 500 de ml.

Și pentru că aș bea cafeaua și în loc de apă, am mai ales și un combo cu Cappuccino Clasic la 120 ml, care vine împreună cu două macarons colorate.

Livrare și ambalaj

Comanda a venit în aproximativ 20-30 de minute, încadrându-se în timpul afișat inițial. Preparatele au ajuns calde, aburinde, după cum se vede și în prima poză. Cafeaua a fost fierbinte, a venit într-un pahar to go și un strat generos de spumă. Pentru un plus de siguranță, a fost împachetată și într-un strat de folie alimentară. Totul a ajuns bine împachetat, deși, ce-i drept, cantitatea de plastic utilizată pentru ambalaje putea fi una mai prietenoasă cu mediul.

Burger de conopidă cu mix de legume la cuptor

Meniul conține doi burgeri vegetali din conopidă și o garnitură de legume la cuptor (ardei, morcov, fasole verde).

Porția de burger cu legume a fost atât de generoasă, încât nu am reușit să o termin de mâncat. Burgerul de conopidă nu a fost rău, dar nici nu m-a dat pe spate. Legumele la cuptor, însă, având în vedere că în general nu sunt mare fan fasole verde, au fost chiar delicioase. Per total, având în vedere că vorbim despre un fel de mâncare din benzinărie, a fost un prânz satisfăcător.

burger de conopida cu legume

Meniul a venit însoțit și de un pahar cu sticksuri proaspete din legume (ardei capia roșu, morcovi, apio și o felie de lămâie pentru Acruța), pe care le-am păstrat pentru mai târziu, când voi avea poftă de niște „ronțănele” sănătoase.

 

Pauza de cafea: Cappuccino Clasic și macarons colorate 

Restul comenzii am păstrat-o pentru o pauză de cafea luată ulterior. Cafeaua a fost foarte bună, aproape ca o cafea de la coffee shop, iar cele două macarons au completat perfect gustul micii mele pauze de cafea.

cafea și macarons

Prețuri

Meniul cu burger și legume a costat 18,90 lei, iar combo cu cafea și macarons, 9 lei. În total, pentru tot ce am comandat am plătit 27,90 de lei. Pentru un prânz atât de consistent, cu porții atât de generoase, mi se pare un preț mai mult decât decent.

 

Concluzii

Chiar dacă nu m-au dat pe spate total, având în vedere prețul super accesibil, dar și faptul că sunt gătite într-un restautant de benzinărie, preparatele de azi mi-au făcut o impresie bună. Sunt tentată să încerc în zilele următoare și alte preparate din meniu, care mi-au mai făcut cu ochiul.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Hei, Rompetrol

Adresă:
Bulevardul Eroilor de la Tisa 30A, Timișoara 300562, România, Rompetrol
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul