FoodCrew.ro s-a născut în iunie 2009 din pasiunea pentru mâncat a unui grup de colegi ce-şi serveau foarte rar mesele pe-acasă. Gurmanzi în adevăratul sens al cuvântului nu s-ar fi putut numi, fiind mai degrabă pofticioşi din fire decât cunoscători iniţiaţi în artele culinare. În mod firesc, încă de la primele relatări, FoodCrew s-a poziţionat ca o trupă de curioşi care scriu din perspectiva clientului care nu pretinde altceva decât bun simţ şi atenţie din partea celor care îi servesc mâncare. Iar acest concept este valabil și în ziua de astăzi.
Cu timpul, trupei de editori i s-au alăturat şi alţi colegi din rândurile cititorilor, cu toţii împărtăşind atât pasiunea pentru mâncare, cât şi cea pentru scris, cea mai importantă asemănare fiind aceea că ne pasă ce şi pe unde mâncăm. Mai mult, ne propunem să relatăm despre experienţele noastre culinare, urmând ca de fiecare dată când ne frigem să ne atenţionăm cititorii prin ce localuri ar trebui să sufle în iaurt. Ne dorim ca foodcrew.ro să fie locul în care vii atunci când vrei să știi unde se mănâncă bine prin oraș.
Fiind foarte probabil să te fi fript şi tu măcar o dată mâncând în oraş, la fel cum se prea poate ca vreun local să-ți fi căzut cu tronc, aşteptăm ponturi, sugestii sau recenzii culinare. Poți să citești mai multe detalii despre cum poți face parte din echipa FoodCrew.
Scrie-ne la fel cum o facem şi noi: fără reţineri. Ne găsești la adresa posta@foodcrew.ro.
Echipa FoodCrew