Aplicația LunchFinder – disponibilă în Google Play Store

Vă anunțam acum ceva timp că am lansat aplicația LunchFinder prin care, în curând, veți putea găsi rapid restaurantele dorite și meniurile lor pe ziua respectivă de pe calculator sau de pe telefonul mobil. Între timp, am lansat aplicația LunchFinder pentru telefoanele cu Android, aplicație care poate fi descărcată în mod gratuit din Google Play Store direct pe telefonul mobil.

După ce o descărcați, aplicația vă cere permisiunea de a vă localiza,, pentru ca ulterior să puteți alege distanța în care căutați restaurante.

lunchfinder pe telefon

lunchfinderDați click pe butonul opțiuni pentru a selcta distanța de căutare a restaurantelor, în funcție de locația în care vă aflați la momentul respectiv.

aplicatie foodcrew

Se vor afișa atunci restaurantele care sunt înregistrare în aplicația LunchFinder din zona respectivă, reprezentate prin acele simboluri portocalii cu furculiță. Tot ce trebuie să faceți pentru a vedea meniul, orarul și prețul este să dați click pe restaurantul ales.

aplicatie lunchfinder

Pentru a putea ajuta și alți clienți și pentru a ne împărtăși din experiența voastră, vă poftim să lăsați și comentarii în care să ziceți ce-a fost bine sau ce-a fost rău. De asmenea, lăsați-ne și sugestii de preparate delicioase încercate de voi sau atenționați-ne de ce preparate din meniu să stăm departe.

apliucatie lunchfinder foodcrew

La momentul actual înregistrăm restaurantele și meniurile lor pentru a vă oferi vouă cât mai multe opțiuni și idei pentru mesele din oraș. La fel ca orice lucru aflat la început, așteptăm și acceptăm feedback și ne bucurăm de fiecare idee venită din partea voastră. Dacă știți un restaurant care nu activează foarte mult în mediul online dar căruia i-ar prinde bine un cont pe LunchFinder, spuneți-le să ne contacteze la posta@foodcrew.ro sau la numărul de telefon 074.152,081 și de restul ne ocupăm noi. 🙂

[…] avea mai multe mese libere decât cel de data trecută. Cu toate acestea, noi făcuserăm rezervare dinainte, ca să fim siguri că nu mai aşteptăm să se elibereze o […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul