Te vrem în echipa FoodCrew!

Ți-ai dat seama că în cercul tău de prieteni tu ești mereu la zi cu restaurantele noi care s-au deschis? Știi că atunci când mâncați în oraș toată lumea te întreaba ce restaurant preferi? Ești mereu atent la detalii și apreciezi  servirea de calitate? Perfect! Ești de-al nostru!

Nu mai sta în umbră, e timpul să ai o voce care să fie auzită, e timpul să facem puțină ordine și să arătăm lumii cum arată o experiență în restaurant și cum ar trebui să fie cu adevărat serviciile de calitate.

Dacă intri în comunitatea FoodCrew ai o singură responsabilitate: să raportezi adevărul. Te înarmezi cu un aparat foto, nu prea ne interesează dacă e DSLR sau un smart phone, pozezi ce ai mâncat, reți prețurile și redactezi un scurt text de minim 500 cuvinte despre cum a fost. Cu bune, cu rele, vrem să știm opinia sinceră a unui client. Le pui toate cap la cap, ne trimiți un email la posta@foodcrew.ro și noi publicăm recenzia pe blog.

Dacă încă nu ești convins că vrei să faci asta, noi îți spunem că lumea are nevoie de tine și de opinii sincere atât pentru a învăța să aprecieze corect o experiență într-un restaurant cât și pentru a ajuta proprietarii de restaurant să crească calitatea serviciilor și să fie fair-play în servire.

Iar dincolo de toate acestea mai ai parte și de beneficii.

Îți creezi propriul personaj

Pentru că vrem ca toți clienții să se poată regăsi în recenziile noastre, ele vor fi publicate mereu sub nume de personaje. Fiecare personaj prerezintă un anumit tip de gurmand cu semnalmente și gusturi specifice. Odată pătruns în lumea nostră vei avea șansa să-i cunoști pe ceilalți editori și să participi la evenimente din cadrul redacției. Dacă ne urmărești, cu siguranță îți va face plăcere să afli și cine se ascunde în spatele personajelor active.

Personaje foodcrew

Îți facem vocea auzită

Promitem să facem tot posibilul ca mesajul tău să ajungă la cât mai multe urechi, dar în special la urechiile potrivite astfel încât să aibă impact. Noi ne asigurăm că articolul tău face înconjorul internetului, lunar vei avea parte de mii de cititori, dornici să-ți cunoască experiențele. Dacă stai prin zonă destul cât să scrii 5 recenzii, te facem autor cu drept de prezentare pe pagina dedicată echipei editoriale. În plus, dacă ai un blog te ajutăm să-l faci cunoscut. Ne mândrim cu autorii noștri și facem tot posibilul ca lumea să vă cunoască pe fiecare în parte.

Ai acces gratuit la evenimente partenere

Ocazional stabilim parteneriate pentru tot felul de evenimente din sfera horeca. Invitațiile le împărțim frățește cu toți doritorii din comunitate. Îți garantăm că vei cunoaște persoane care îți împărtășesc pasiunea și că vei avea ocazia să pătrunzi în niște cercuri de oameni frumoși care fac zi de zi ceva pentru a dezvolta zona gastronomică.

Așadar, adună poftă de scris și alătură-te comunității noastre. Cu ajutorul tău vom oferi oamenilor cele mai oneste sfaturi despre restaurante.

Așteptăm emailul tău la posta@foodcrew.ro

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul