Atelierul de Cozonaci

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar cei vrednici şi pofticioşi se gândesc deja la bunătăţile care vor fi aşezate pe masă spre bucuria lor şi a musafirilor. Puţine lucruri se compară cu bucatele preparate în casă, iar dintre toate bunătăţile cel mai plăcut gust ni-l lasă dulceaţa deserturilor.

Ama a pus la cale alături de Camelia un nou eveniment din seria Atelierelor Culinare şi după cum v-aţi dat deja seama, această ediţie are ca tematică pregătirea cozonacilor. Pentru cei care îşi aduc aminte de Atelierul de Borcane Dulci, weekend-ul viitor deserturile revin în actualitate odată cu Atelierul de Cozonaci.

Un prim motiv pentru a participa la atelier este ocazia de a “fura” meserie de la un brutar cu experienţă – frământatul şi ornatul cozonacilor fiind doar câteva dintre secretele împărtăşite.

Apoi, trebuie spus că acest atelier nu se va desfăşura oriunde, ci într-o locaţie specială – Laboratorul Prospero. Cât timp cozonacii pregătiţi vor intra la cupotor, participanţii se vor bucura de un tur al fabricii care va include degustarea bunătăţilor preparate de Prospero.

Nu în ultimul rând, Boromir va asigura făina necesară preparării cozonacilor la fel ca în cazul Atelierului de Pâine pe Vatră, dar şi câte un şorţ şi o bonetă pentru fiecare dintre participanţi.

Punctul de întâlnire: Sâmbătă 20 noiembrie 2010, începând cu ora 13.00 până pe la ora 16.00, la fabrica Prospero (Calea Torontalului, km. 6 – în incinta PIT). Taxa de participare se achită la sosire şi este de 30 de lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru copiii între 4 şi 10 ani.

Înscrierile se fac la adresa de mail amainbucatarie@gmail.com – Ama sau la telefon 0723 049 584 – Camelia (cea care vă stă la dispoziţie şi pentru detalii suplimentare).

Ar mai fi de menţionat că organizatorii oferă transport cu microbus-ul, participanţilor care nu pot veni cu maşina, iar plecarea se va face din staţia Expresului 1 de pe strada Miresei/Calea Torontalului.

PS: Având în vedere experienţa ediţiilor precedente, rating-ul reprezintă aşteptările noastre de la eveniment.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Atelierul de Cozonaci | Șmen.ro

14 November 2010 at 19:52

[…] Atelierul de Cozonaci […]

[…] This post was mentioned on Twitter by Andrei Mărin, FoodCrew. FoodCrew said: Poftiţi la cozonaci! Ama vă aşteaptă la un nou atelier delicios http://bit.ly/djD8Jv #timisoara cc @ama2675 […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul