Prânz la pachet livrat de Amedeea

Amedeea
Timișoara

După experiența mai puțin plăcută a prânzului comandat de la Ten Pizza și livrat la birou, recunosc că am fost puțin sceptică înainte să comand de la Amedeea. Recomandările colegilor mei însă au avut un rol important în decizie. Nu mâncasem până atunci de la ei, așa că nu aveam idee ce e bun și ce nu e. Am vrut totuși ceva relativ sănătos, ușor și sățios, așa că am ales piept de pui la grătar, cartofi la cuptor și salată de varză, adică un fel de meniul zilei.

La telefon mi-au dat timp de livrare aproximtiav o oră și jumătate și s-au încadrat în cele spuse de ei, comanda ajungând după aproximativ o oră și 20 de minute.

pranz amedeea

Mare mi-a fost însă mirarea să văd dimensiunea porției. Am primit nu unul, ci doi cartofi la cuptor, și o porție imensă de piept de pui la grătar, mai exact 3 felii de dimensiuni apreciabile (după cum puteți vedea și în poză).

meniul zilei amedeea

Mâncarea a ajuns la mine caldă și proaspătă și a am fost foarte mulțumită de ambele preparate din caserolă. Pieptul de pui a fost rumen, moale și condimentat așa cum trebuie, nici prea sărat, nici prea piperat, ci numai bun. Cartofii au fost și ei copți în coajă, cu unt atât cât trebuie, nici prea cruzi, nici prea arși. Nu cred că are rost să vă spun că am apucat să mănânc de două ori din porția asta.

piept de pui

Dacă eu am ales varianta cu cartofi, colega mea a preferat orezul cu legume pe care l-a declarat ca fiind gustos.

meniul zilei la pachet

Prețurile se încadrează și ele în limita bunului simț și au fost cam așa:

  • piept de pui la grătar – 13.5 lei (200 de grame);
  • orez cu legume – 6 lei;
  • cartofi la cuptor – 5 lei.

Au un meniu foarte complex și găsiți la ei pe site produse de tot felul (paste, pizza, aperitive, salate, super, ciorbe etc.), bune pentru prânz sau cină. Eu sunt momentan la prima experiență, dar tocmai pentru că a fost una pozitivă, am de gând să mai comand de la ei când mă apucă foamea la birou. Ceea ce vă recomand și vouă! Asta în cazul în care nu sunteți deja clienți fideli și aveți ceva recomandări pentru mine. 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Amedeea

Adresă:
Strada Aurelianus nr. 7A, Timișoara
Website:

[…] Eu am găsit la felul principal o combinație care mi-a căzut cu tronc: piept de pui Dijon cu cocos. O ruladă gustoasă de piept de pui, umplută cu cașcaval și sos balsamic, care avea o crustă generoasă, ușor crocantă de cocos cu muștar Dijon. Am fost extrem de mulțumită de alegerea făcută. Pieptul a fost făcut perfect fraged și în combinație cu cocosul aromat și boabele de muștar, a fost o adevărată experiență. Simplu, aromat și bine gătit. Pentru garnitură am primit recomandare pentru orez cu parmezan, care a venit decorat impresionant cu o floare făcută dintr-o ridiche neagră. Bun, cu singurul dezavantaj că se răcise. Porția a fost foarte mare (cel puțin pentru mine), dar pentru că mi-a plăcut tare mult combinația, am fost tare bucuroasă că mi-a fost acceptată rugămintea de a primi jumătatea de porție rămasă la pachet. […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul