Mâncare bună și servicii impecabile la Misto

Misto
Timișoara

E destul de greu să pui o notă unui restaurant. Diferențe pot să existe și fiecare experență să fie diametral opusă. Mă bucur totuși atunci când găsesc un restaurant în care la fiecare vizită sunt surprinsă de aceeași calitate și atenție la detalii. Vă povesteam acum ceva vreme de Misto, de atunci și până acum am fost de mai multe ori să le trec pragul, cu sau fără nicio ocazie. Pot să vă spun că de la burger, la paste și până la salate și fripturi, am încercat multe preparte din meniul lor. Fiecare experiență m-a făcut să îmi doresc să revin.

Paste tirolese

Cu o combinație de ingrediente mai puțin întâlnită, acest fel de paste a urcat foarte repede ca fiind unul dintre preparatele mele favorite. Paste foarte gustoase, speck, sos de roșii, zuchini și mascarpone. Crocant, gustos, cu o aromă pe care cu greu o poți compara cu alt preparat de paste. Pot să vă spun că a fost un deliciu de fiecare dată când l-am comandat. Am primit aceeași calitate în farfurie și am trimis complimente bucătarului cu fiecare ocazie.

Paste Tirolese Misto

Salata Frida

Sunt salate care impresionează prin combinația de ingrediente și altele în care dressing-ul face toata diferența. Salata frida intra în cea de-a doua categorie. Salata mixtă cu avocado și destul de puțin prosciutto nu e ceva extraordinar, însă când îi adaugi acest dressing cu muștar și miere lucrurile iar o întorsătură spectaculoasă. Dacă ar fi și puțin mai generoși la ingrediente ar fi salata ideală, toți de la masă am gustat-o și am fost de aceeași părere.

Salata Frida Misto

Spaghetti Rustica

Un preparat foarte simplu, nu la fel de spectaculos ca primele două, dar cu siguranță unul bun. Pastele sunt foarte bune, mie personal îmi place faptul că le fac mai groase, mi se pare că își păstrează foarte bine consistența și sunt chiar gustoase. Au avut bucăți mari de mozzarela, sos de roșii și busuioc proaspăt. Am presărat și parmezan din abundență și au fost tare bune.

Spaghetti Rustica Misto

Ce mi-a plăcut încă de la prima vizită și apreciez de fiecare dată când le trec pragul este servirea. Foarte caldă și personală, cu atenții primite din partea casei, am plecat mereu cu zâmbetul pe buze de acolo. De la mici gustări, la apă cu scorțișoară și până la desert personalizat cu ”La mulți ani!”, am văzut multe surpize, am văzut atenție la detalii și plăcerea de a intra în contact cu clienții. Nu s-a întâmplat nicodată să găsesc chelneri impertinenți sau să nu primesc un zâmbet când se apropiau de masă. Prețurile sunt justificate dacă mâncare e bună și servirea imprecabilă. Noi am plătit pentru cină:

  • paste tirolese – 27 lei; (cred, sper să nu greșesc)
  • salata Frida – 21.5 lei;
  • spaghetti Rustica – 22 lei.

Le-ai trecut și tu pragul? Te invit să ne spui cum a fost în rubrica de comentarii.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Misto

Adresă:
str. Eugeniu de Savoya, Timișoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul