Aripioare delicioase de te lingi pe degete la Street Food Carnival

Timișoara

Ieri la Street Food Carnival i-am cunoscut pe băieții de la Wing.eat și ne-au dat aripioare, la propriu și la figurat. Băieții sunt din București și au început aventura lor cu un food track cool din octombrie anul trecut, având însă o experiență HoReCa de 30 ani în spate.

Pe lângă tradiționalele aripioare cu barbeque au un sortiment bogat și neobișnuit de sosuri. Mai mult decât atât, sosurile sunt preparate chiar de ei din produse alese de la producători locali și au un gust autentic. Noi am degustat aripioarele cu Lemon&Peper și cele cu Huisin. Huisin este un sos chinezesc combinat cu suc de ananas, suc de portocală și soia, dându-le aripioarelor un gust dulce acrișor.

Cele cu lămâie și piper sunt preferatele mele, gustul de lămâie esta foarte intens și e clar că folosesc produse naturale nu esențe de lămâie sau mai știu eu ce înlocuitori. Din câte am văzut la ei la food track sosul este preparat cu apă minerală, sare, usturoi, piper, gălbenuș de ou, zeamă de lămâie și ulei. Combinația asta e musai s-o încerc și eu acasă. 🙂

Pe lângă acestea mai au aripioare cu sos Buffalo, Sriracha&Honey, Hot, Blue Cheese și Mayonnaise, toate pregătite de ei. Porțiile sunt destul de mari și vin acompaniate de cheese fries cu verdeață, foarte delicioși. Toate acestea la doar 25 de lei.

Dacă v-am făcut curioși mai aveți timp azi să-i găsiți pe baieți la Street Food Carnival, pentru că food track-ul lor urmează să cucerească țara.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul