Prânz cu mâncare chinezească de la Noodle Pack

Noodle Pack
Timișoara

Dacă este un tip de mâncare pe care l-aș putea mânca la orice oră, atunci acela este mâncarea chinezească, mai exact orice tip de mâncare asiatică. De la tradiționalii noodles de orice tip la sushi, supe cu udon sau ramen sau deserturi și dulciuri specifice țărilor din Asia, aș alege orice, oricât și oricând.

Iar unul din motivele pentru care caut des mâncare asiatică este că nu o găsesc foarte frecvent, însă în Timișoara există câteva opțiuni, printre care și Noodle Pack. Ei sunt una dintre variantele mele preferate atunci când vine vorba de tăieței prăjiți în combinație cu fructe de mare, cu legume, cu pui sau doar cu sos. Din păcate, zilele acestea nu îi mai pot vizita la niciuna din cele două locații pe care le au în Iulius Town și Shopping City Mall, astfel că, după principiul „Dacă nu vine Mohamed la munte, vine muntele la Mohamed”, mi-am adus și eu mâncarea chinezească acasă cu ajutorul celor de la foodpanda.

Noodle pack cu pui shanghai fillet

Alegerea mea pentru noodles au fost tăiețeii de orez, într-o porție mare (bineînțeles!) alături de pui shanghai fillet și diferite legume. Cred că a fost printre puținele dăți în care am ales combinația cu pui shanghai, pentru că de obicei merg pe varianta crispy, unde puiul mi se pare mai crocant și mai aromat, însă nu a fost rău nici acesta. Puiul a avut crusta mai moale și parcă puțin mai aromată față de crispy și a mers perfect cu sosul garlic special și cel de susan, pe care am ales să le combin cu tăiețeii.

Noodle Pack Pui Shanghai Fillet - Prânz cu mâncare chinezească de la Noodle Pack

Smart pack cu creveți și spring rolls

Compatriotul meu de la prânz, fan nevoie mare de creveți, a optat pentru un smart pack cu creveți și câteva bucăți de spring rolls, alăturate unui sos chilli și un sos garlic special. Da, ne place usturoiul tare mult și nu ascundem acest lucru. Dacă bucățile de spring rolls au fost pe placul lui, nu același lucru pot spune și eu, nu din motivul că nu au fost savuroase, ci dimpotrivă, pentru că am preferat să fur din creveții lui prăjiți.

Creveții au fost buni și mi-au amintit de fish & chips-ul mâncat la The Fish Project, la grădina zoologică din Danemarca. Cel mai probabil aceștia au fost congelați, însă acest lucru nu prea s-a simțit ca de obicei, pentru că nu au fost deloc gumoși, ci fragezi ca cei proaspeți.

Smart Pack Creveți - Prânz cu mâncare chinezească de la Noodle Pack

Mâncare chinezească și chessy sticks?

Și da, pe lângă cele două preparate consistente am ales și o porție de cheessy sticks, pentru că ne place cașcavalul, ne plac ronțăielile rapide și a mers perfect ca un starter cu care am gustat din toate sosurile. Fiecare stick de cașcaval a fost moale și pe exteror și pe interior, unde cașcavalul se topea îndată ce mușcai din el.

Chiar mi-a părut rău că porția nu a fost foarte mare și că nu am mai luat o porție în plus, hehe.

Totodată, cred că merită să știți un lucru pe care l-am văzut zilele acestea pe pagina celor de la Noodle Pack, și anume că începând cu 16 Martie au ales să stea acasă, din motive de siguranță. Haideți să facem și noi la fel și să fim responsabili! După finalizarea acestei crize, promit să revin la Noodle Pack pentru alte preparate chinezești și pentru tăiței cu crispy delicioși.

Însă dacă vă este poftă de mâncare chinezească, nu uitați că pe foodpanda găsiți alte variante, iar până pe 31 Martie beneficiați de 15 lei reducere la orice comandă mai mare de 30 lei, folosind voucher-ul foodcrew15.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Noodle Pack

Adresă:
Bulevardul Iuliu Maniu, Iulius Town
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul