Gerble și alternativa de gustări sănătoase pentru #workfromhome

Săptămâna aceasta am fost provocați de cei de la Nutrivita și Gerble România să testăm câteva produse din dotare.

Această provocare nu putea veni la un moment mai potrivit decât cel de acum, când ne-am mutat activitatea de la birou acasă și funcționăm după un sistem de #workfromhome, ca majoritatea companiilor. Fiindcă acasă, de cele mai multe ori, uităm să facem mișcare, cu excepția drumului până în bucătărie și până la frigider, credem că ar fi bine ca măcar să găsim alternative mai sănătoase la ronțăielile din pauzele de muncă.

Reducerea cantității de zahăr, sare, grăsimi și lipsa alergenilor poate fi una dintre soluțiile potrivite pe care le putem încerca. Asta nu înseamnă că dacă înlocuim gustările nesănătoase cu alternative mai bune nu este indicat să facem mișcare, ci dimpotrivă, ele ar trebui să fie și un factor motivator pentru a te ridica de la birou, a face câțiva pași și câteva exerciții pentru a-ți destinde mușchii.

Acum, să purcedem spre ce am degustat și care au fost părerile noastre.

Mini-prăjituri (Marbres) cu ciocolată

Aceste mini-cakes fără gluten, fără ulei de palmier și fără lactoză au fost printre preferatele noastre, mai ales că aveau și un conținut mic de ciocolată, cât să ne acopere pofta de ceva dulce și să le spună poftelor că au primit ceea ce își doreau. Cutia conține 6 buc marmorate, ambalate individual, ce pot fi snackul ideal dimineața la cafea sau când cauți o gustare rapidă.

Gustul lor a fost bun, aromate și ideal de dulci, textura pufoasă și puțin umedă. De obicei nu prea ne plac checurile înecăcioase, care atunci când le mănânci îți usucă gâtul. Mini-cake-urile reprezintă o variantă ideală de gustare pentru cei care suferă de intoleranțe sau doar caută o gustare mai sănătoasă de avut aproape.

Madlene cu ou și madlene cu lămâie

Următoarele produse pe care le-am ronțăit din gama celor de la Gerble au fost două pungi de madlene, unele simple cu ou și unele cu lămâie. Tagliatella noastră Țâfnoasă este fan madlene de când se știe și mereu le caută prin supermarketuri, dar ne-a mărturisit că este prima dată când le încearcă pe acestea de la Gerble, fără zahăr, fără gluten și fără lactoză.

Madlenele cu ou au devenit instant favoritele noastre, fiindcă erau puțin mai aromate decât cele cu lămâie și pentru că erau simple, pufoase și cu un gust suficient de subtil cât să nu ne ducă cu gândul că mâncăm ceva dulce. Pe cele cu lămâie le-am combinat cu cafea dimineața sau cu ceai în partea a doua a zilei, fiindcă gustul a fost nițel mai diferit, mai neutru decât celelalte și a mers perfect în combinație cu alte arome.

Cana portabilă este ca o rază de soare la noi în dotare și va fi prietenul perfect pentru a lua un smoothie to go la birou. Mulțumim, Gerble România! 

Biscuiți dietetici cu miere și castane sau miere și susan

Biscuiții ne-au transformat pe unii dintre noi în rozătoare, iar celorlalți le-au adus aminte de copilările, fiindcă i-au combinat în fiecare zi cu ceai. De la producător am aflat că sunt realizați din făină netratată chimic, aromele adăugate sunt naturale, fără coloranți și conservanți. Oricare dintre variantele de biscuiți cu miere pot fi snackul ideal la birou sau to go, având un gust balansat de dulce, o aromă suavă de miere și castane sau susan.

Pâinea fără gluten am pozat-o doar în combinația de mai sus, cu biscuiții imediat după despachetare, fiindcă ulterior am și consumat-o la micul dejun prăjită și cu unt. Sorry not sorry! Însă ce ne-a plăcut la pâine a fost că era neașteptat de moale și pufoasă ca textură. Varianta cu semințe a mers perfect în combinație cu niște unt, iar cea simplă a fost liantul ideal dintre unt și dulceața făcută de mama acasă.

Celor de la Gerble România le dăm puncte bonus pentru faptul că aproape toate produsele au avut ambalajul din carton reciclabil și pentru faptul că susțin producția de cacao conform cu legislația în vigoare. Pentru cei care nu cunosc subiectul, vă recomandăm să urmăriți serialul Rotten, în special episodul despre producția de cacao.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul