O nouă locație pentru gustul #BunBun

Senneville
Timișoara

Când pasiunea pentru preparate sănătoase și de tradiție se întâlnește cu maeștrii cofetari și brutari pricepuți, vă dați seama de  ce explozie de gust și bucurie avem parte. Încă de la lansarea primei cofetării-patiserii-brutării, Senneville a reușit să ne impresioneze cu atenția pe care o acordă clienților săi. Așa cum și-au dorit, chiar au reușit să construiască un loc în care mirosul de pâine proaspătă, prăjiturile și zâmbetul cu care ești întâmpinat, toate îți aduc câte puțin din sentimentul de acasă.

Pornită ca brutărie în 1993, Senneville a venit mai aproape de clienții săi cu prima locație deschisă pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Pentru a oferi clienților și un spațiu în care să poată savura liniștiți produsele atent preparate, au deschis și prima cafenea, în zona Dacia.

Senneville Dacia

dacia sennevilleO cafenea care ne va surprinde cu aceleași preparate delicioase, pregătite cu mult drag din ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau amelioratori. Un gust desăvârșit care va fi completat doar de sortimente noi de băuturi create special pentru preparatele oferite.

Bunătăți marca Senneville

În cazul în care sunteți printre puținii oameni care nu au fost încă cuceriți de Senneville, dați-ne voie să vă prezentăm câte puțin despre minunățiile care se fabrică acolo. Totul începe de la echipa de specialiști din spate, condusă de un Chef-Patiser care este totodata și un Maestru Chocolatier desăvârșit care lucrează cot la cot în definirea atât a rețetelor proprii, cu clasicul gust #bunbun cât și în recrearea unor rețete cu renume internațional.

Astfel, pe partea de brutărie, vedetele din vitrină sunt Pâinea MultiBob, care conţine 3 tipuri de seminţe: in, floarea soarelui, susan şi 4 cereale: secara, ovaz, grâu, orz.

Pâinea MultiBobMerită menționată și  Pâinea Specialitatea Casei coaptă pe vatră clasică cu boltă şi întoarsă prin ulei din 3 în 3 ore, timp de 24 de ore, o adevărată operă de artă. Tot la acest capitol și Pâinea În Doi aduce ceva nou și bun prin combinația din jumătate făină albă cu maia şi jumătate in, floarea soarelui, susan,secară, ovaz, grâu, orz.

Trecând la rețete puțin mai dulci, veți regăsi de la mousse-uri proaspete de ciocolată sau fructe, produse create cu grijă din ciocolată belgiană până la rețete unice precum MACKING creat și testat de echipa Senneville. Iar dacă sunteți în căutare de prăjituri așa cum se servesc în marile bucătării ale lumii, tot aici veți găsi produse precum  Paris Brest făcută după o reţetă tradiţională franţuzească cu cremă de alune şi migdale, sau Sacher, o reţetă tradiţională din Austria, făcută cu gem de caise din producţie proprie. Orice ați căuta în materie de prăjituri, suntem siguri că aici veți găsi ceva care să vă încânte simțurile.

Prajituri Senneville

Crăciunul cu Senneville

După cum vă spuneam și pe pagine noastră de Facebook, a trecut pe aici și Moș Crăciun atât pentru a se delecta cu o prăjitură bună cât și pentru a-și umple desaga cu cele mai frumoase surprize pentru pofticioși.

Mos Craciun la Senneville Dacă vreți să urmați exemplul Moșului și să vă pregătiți cu cadouri pentru cei dragi, pralinele artizanale pregătite din ciocolată fină pot fi cumpărate pentru a oferi clipe de răsfăț. Un cadou delicat pentru iubitorii de ciocolată și o surpriză plăcută pentru toți pofticioșii.

Praline artizanaleTot în spiritul sărbătorilor de iarnă, echipa harnică de la Senneville a pregătit coșuri de Crăciun în care veți regăsi produse specifice sezonului, artizanale şi foarte proaspete, pregătite în ziua livrărilor și ambalate în cutii atent alese. Și dacă vreți să vă surprindeți famlia și musafirii cu produse inedite, pregătite cu mult drag din cele mai bune ingrediente, tot aici veți găsi și platouri cu prăjituri.

Poza cos craciun

Nouă ne e tare dragă povestea Senneville și le trecem cu drag pragul de fiecare dată, așadar vestea unei noi cafenele ne-a bucurat și așteptăm toate surprizele frumoase pe care le-au pregătit cu mult interes.

Turta dulce

Până atunci, noi vă urăm Crăciun fericit, masă întinsă și multă bucurie!

Senneville

Adresă:
Gheorghe Lazăr 30 - 32, Timișoara
Telefon:
Website:

[…] au făcut cele din Cluj-Napoca, de exemplu. Eh, dar lucrurile parcă încep să se schimbe. Avem brutării cu poveste, avem locuri lejere și mai nou avem chiar și un bistro tare […]

Comentarii

Nemes Ana

28 December 2014 at 15:44

Locuiesc in piata traian, dar va vizitez când trec pe gh Lazăr. As fi tare multumita dacă ati deschide o locatie si in piata traian ptr a putea si noi beneficia de produsele dvs.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul