Mugs’n’hugs – o cafenea ca o îmbrățișare

Mugs’n’hugs
Timișoara

Pe Mugs’n’hugs îi urmăream deja de vreo jumătate de an, cam de când își lansau imaginea în online. De când le-am văzut numele și logo-ul, am rezonat cu imaginea lor, cu culorile calde, voioase și abia așteptam să descoperim unde își vor deschide mai exact porțile. 

Din cauza pandemiei actuale și a impactului creat de aceasta în industria ospitalității, echipa a deschis cafeneaua multe luni mai târziu decât era plănuit, undeva la începutul lunii iulie. Momentan, produsele pot fi consumate doar pe terasă, însă de acolo poți avea un sneak peak și la designul frumos din interior sau poți da o tură, purtând masca pentru protecția ta și a tuturor, desigur. 

Locația a fost decorată foarte creativ și drăguț cu elemente colorate și de nuanța lemnului, alături de care se pot regăsi motive tradiționale locale și din Bosnia, împletind astfel elementele care îi definesc pe fondatori. Noi am povestit cu Amila, originară din Sarajevo și îndrăgostită de România (dar și de Răzvan, unul dintre fondatori). Amila a ajuns în Timișoara, iar împreună cu el și cu un al alt Răzvan, au decis să pună bazele Mugs’n’hugs. 

Cafeneaua se definește încă de la primii pași și primul gust de cafea prin căldură, voie bună și multe zâmbete. Pe tot parcursul șederii noastre, ne-am simțit cozy, ca într-o după-amiază petrecută pe canapea alături de prieteni apropiați și de experiențe frumoase. 

Dincolo de cafea, la Mugs’n’hugs mai poți degusta și o serie de alte băuturi, precum smoothie-uri fresh sau limonade (printre care și un Hug Lemonade), dar și prăjitura zilei. Iar dacă al meu partener Pizzeru Pragmatic a degustat un flat white, eu am optat pentru un smoothie Tropical Mix și un cheesecake de căpșuni. Băutura a fost foarte fresh și densă ca și consistență, iar prăjitura, foarte aromată. 

Mai departe, vă îndemnăm și pe voi să le faceți o vizită și să vă lăsați îmbrățișați de băuturile și de voia bună pe care le veți regăsi la terasă. Pe ei îi găsiți în locația fostului Restaurant Mercy, lângă Sandy’s Diner.

Mugs’n’hugs

Adresă:
Strada Florimund Mercy 3, Timișoara 300085
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul