Eveniment FoodCrew: Audit de îngheţată

Gelateria Talamini
Timișoara

V-aţi obişnuit deja cu noi umblând prin restaurante şi  notând localurile pentru mâncare, servicii şi alte aspecte relevante atunci când mănânci în oraş.

Ei bine, pentru că e vară, ne-am gândit că vouă, cititorilor noştrii, nu v-ar prinde rău un eveniment care să vă răcorească puţin şi să vă îndulcească ziua cu îngheţată.

Aşa că, după ce acum ceva vreme au organizat un audit de pizza, de data asta vă provocăm la o degustare de îngheţată. Facem puţin schimb de roluri şi vă lăsăm pe voi să vă daţi cu părerea, vă lăsăm pe voi să apreciaţi care sunt cele mai bune arome, să evaluaţi consistenţa şi prezentarea îngheţatei.

Talamini a acceptat provocarea noastră şi ne va pune la dispoziţie 10 sortimente de îngheţată pentru a fi degustate şi evaluate.
Talamini  este un brand foarte cunoscut în Olanda, această marcă înregistrată fiind prezentă pe piaţă din anul 1892. Este o îngheţată care se remarcă prin aromele diversificate, prin procesul deosebit de fabricaţie şi prin ingredientele naturale de cea mai bună calitate, aduse din Olanda,  detalii care fac ca îngheţata TALAMINI  sa fie de o calitate superioară celei produsă prin metode industriale.

DETALII ORGANIZATORICE:

Locaţia – vitrina mobilă a TALAMINI de lângă chioşcul RATT din Piaţa Libertăţii
Data evenimentului – Joi, 2 august 2012, începând cu orele 19 când e mai răcoare
Costuri – gratis, nu implică nici un cost ci doar poftă de îngheţată

ÎNSCRIERI:

Dacă v-am stârnit curiozitatea, interesul şi vreţi să raspundeţi cu da acestei invitaţii, tot ce trebuie e să faceţi e să vă înscrieţi cât mai repede. Tot ce aveţi de făcut e să lasaţi un Facebook comment, aici pe site la articol, cu textul: “Merg la îngheţată cu FoodCrew “. Avem 15 locuri disponibile pentru pasionaţii de îngheţată, aşa că vom aplica regula primului venit, primul servit.

Vă aşteptăm! 🙂

Credit foto

Gelateria Talamini

Adresă:
Bdul. 16 Decembrie 1989 Nr. 54, Timișoara
Telefon:
Website:

Comentarii

Claudiu

26 July 2012 at 2:29

Am trecut prin LIbertății ceva mai demult și nu rețin să fi văzut vitrina lor, dar se poate să n-o fi remarcat. O să trec să văd și eu dacă e așa de bună ca-n reclamă; deocamdată cea mai bună înghețată mi se pare cea de la Zanoni

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul