Fast-food de Baia Mare: pizzetta

Pizzetta Il Padrino
Baia Mare

Acum vreo două săptămâni, cu treabă prin Baia Mare prin centru, am ajuns pe la Pizzetta Il Padrino în centrul nou al oraşului. Flămând şi în grabă cum eram, am ales şi eu o felie de pizza din cele disponibile în regim de fast-food.

Mai mâncasem aici în urmă cu un an. Atunci, cu mai mult timp la dispoziţie mi-am luat o delicioasă pizza cu aluat finuţ, crocant şi deosebit de gustoasă.

De data asta am ales pizza cu şuncă şi ciuperci. O alegere bună de altfel. O felie destul de generoasă şi hrănitoare, pentru 5 lei. Pizza în sine nu era cu nimic deosebită și îi lipsea avantajul de a fi fost proaspăt scoasă din cuptor. Însă în două minute de când am intrat, deja înfulecam de zor, ceea ce e și scopul unui produs de fast food.

Localul în sine este foarte plăcut. Curat, preţuri accesibile şi servire rapidă şi de calitate.

Cu proximă ocazie o să testez şi ceva mai ne-fast-food, sper că ce-mi amintesc eu de anul trecut e încă valabil. Până atunci însă, v-am povestit cum e cu partea de fast-food.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizzetta Il Padrino

Adresă:
str. Scolii nr. 9 , Baia Mare
Website:

[…] Fast-food de Baia Mare: pizzetta […]

[…] This post was mentioned on Twitter by Andrei Mărin, FoodCrew. FoodCrew said: Fast-food de Baia Mare: pizzetta http://is.gd/g1rw7 […]

Comentarii

m4ri4n

14 October 2010 at 22:49

cand ajung pe acasa trec si eu pe la Il Padrino. in ultima vreme nu am avut timp.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul