Big Chicken reprezintă un altfel de fast food

Big Chicken
Arad

Aflată cu treabă prin Arad la un moment dat m-a cam prins foamea din urmă. Deoarece nu aveam foarte mult timp de pierdut și fiindcă voiam ceva repede, am intrat în prima chestie ce mi-a apărut în cale. Situat în centru Aradului, pe B-dul Revoluției, e cam greu să nu-l remarci.

Sigla Big Chicken

Am intrat și am studiat oferta lor, care era la vedere expusă pe un perete, suficient de mare încât să-ți dai seama despre ce e vorba.

Panou preturi Big Chicken

Panou Meniu Big Chicken

M-am decis și am ales o porție de pulpe cu cartofi prăjiți.

Până a sosit comanda am putut observa că localul era suficient de curat, simplu amenajat cu mese, scaune și ceva tablouri vesele pe pereți.

Am așteptat puțin după comandă, nu mi s-a părut că ar fi ca la un fast food. Explicația a fost următoarea: la ei totul se pregătește pe loc, inclusiv cartofii prăjiți. Nu folosesc produse congelate și, chiar dacă se așteaptă puțin mai mult, ei garantează că merită. Puteam sau nu să-i contrazic abia la sfârșit.

Interior Big Chicken

Pulpe de pui și cartofi prăjiți

După cam 15 minute a sosit și comanda. De la început am putut observa că era vorba despre o porție destul de mare. Erau trei pulpe de pui cu un gramaj chiar serios, acompaniate de galbeni cartofi.

Totul a sosit foarte, foarte fierbinte și a trebuit să aștept puțin până am putut mânca. Mi-a plăcut că pulpele erau bine făcute, suficient de crocante și se simțea gustul de proaspăt. Cartofii nu erau de genul înghețați, pe care îî pui în ulei și problema e rezolvată.

Poate la început e cam lungă așteptarea, dar, apoi înțelegi de ce.

Cartofii nu erau toți de aceeași lungime, iar gustul, deși l-am simțit mai târziu deoarece totul era foarte fierbinte, era unul bun.

Pulpele aveau gust ca mai de pui de la țară, asta poate fiindcă nu era nimic congelat.

Pulpe de pui Big Chicken

Pulpe de pui si cartofi prajiti Big Chicken

Pulpe de pui mari Big Chicken

Prețuri și servire

Prețurile mi s-au părut  convenabile. Poate fiindcă fast-food-ul e la început și vrea să se facă cunoscut  a ales să debuteze cu aceste prețuri.

  • Pulpe de pui cu cartofi prăjiți: 10 lei.

Față de alte locuri de genul, unde vezi acea carne de shaworma atârnată și te întrebi de când e, aici nu era nimic de genul. Dai comanda, se preia lejer și apoi aștepți la o masă și ți se aduce comanda. Nimeni nu era nervos și nu auzeai nimic de genul: Nu mai avem castraveți, adu ceapă…….

Mi-a plăcut abordarea conceptului de fast food de către Big Chicken și, deși aștepți până primești comanda, la sfârșit trebuie să fiu de acord, merită așteptarea.

Totuși rămâne un fast food și prin simplul fapt că totul e de plastic, de la tacâmuri până la așa zisa veselă, care sunt cutii de plastic, numai bune să le iei acasă dacă nu poți mânca cât ai comandat. Îl recomand atunci cînd ești semi grăbit.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Big Chicken

Adresă:
Str. Bulevardul Republicii, Arad
Telefon:
Website:

[…] pauza de masă este de maxim o oră și vrei ceva rapid, cald și bun, atunci una dintre opțiuni poate fi Bega Food Court. Cu această idee în cap am […]

[…] e de menționat și că nu primești niciun fel de tacâmuri, nici de plastic, nici nimic. Aici nu prea e de bine, deoarece se poate întâmpla să nu ai […]

[…] ingredientele să se mixeze așa cum trebuie. De asemenea, mi-ar fi plăcut să fie puțin mai fierbinte (mie îmi place mâncarea mai caldă). Per ansamblu, mi-a plăcut compoziția cu care era umplut […]

Comentarii

uncetatean

7 October 2014 at 22:23

Locul nu e chiar asa de curat precum il descrii. In prezent (2014), mesele si scaunele le gasesti in marea majoritate a timpului unse! Asta vara, era plin de muste pe acolo. Tava de plastic, nu cred ca e curata vreodata, plina de unsoare. Locul unde debarasezi resturile, e plin mai tot timpul.
In bucatarie nu poti vedea nimic. Chiar si acel mic gemulet, e acoperit. Dubios, as spune. Preturile s-au marit, cel putin la shaorma, cu 2 lei. Se pune prea multa folie de aluminiu! Nici nu stiu daca e bine sa fie invelita shaorma in alumuniu.
Sunt sigur ca nici bon fiscal nu ai primit. Sau daca ai primit, minune.
Shaorma la lipie mica, a ajuns sa fie mult prea mica.

Singurul plus, e ca au tot timpul hartie sa te stergi pe maini la baie. Nici in cela doua mall-uri din Arad, nu gasesti asa ceva.

Din pacate, in Arad, aceasta e shaorma, crispy strips cu cartofi prajiti, putina salata, maioneza si ketchup.

    Muffin Queen

    8 October 2014 at 9:45

    Ne pare rău să auzim că lucrurile s-au schimbat așa de mult într-un timp atât de scurt. Când am fost noi pe acolo, descrierea dată de Migdala Sărată, chiar reflecta adevărul. Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta.

Relmer

3 December 2014 at 18:15

Si eu am fost recent si cartofii prajinti numa ca in pozele de mai sus nu arata, nici macar pe aproape. Si nici tavile nu sunt prea curate…

    Andreea

    17 December 2014 at 14:15

    Da, de acord.. De cartofi vroiam sa ma leg si eu. E adevarat ca la inceput era mai ok, dar recent cartofii vin NEGRI..probabil prajind incontinuu in acelasi ulei murdar. Pacat…

    Migdala Sarata

    17 December 2014 at 17:11

    Recunoaștem, noi am fost acum un an pe acolo, când erau la început. Nu ne place ce ne povestiți acum și dacă tot așa continuă nu prea mai au mult 🙁 .

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul