Mergem la prăjiturit de mărţişoare

Primăvara pare cam timidă anul acesta, aşa că la început de martie Ama şi Camelia s-au gândit că cea mai bună cale pentru a topi zăpada care încă se arată cu încăpăţânare pe afară este căldura prăjiturelelor proaspete.

Atelierele Culinare: Mărţişoare DulciPe lângă tradiţionalele mărţişoare pe care le veţi oferi sau le veţi primi în zilele ce urmează, weekend-ul acesta aveţi ocazia să faceţi cu mâinile voastre mărţişoare dulci cu Ama în bucătărie. Se vor prăjituri chocolate chip cookies şi mărţişoare de mână, aşa că va fi destulă distracţie, muncă, dar şi o răsplată pe măsură!

Data: Această ediţie a Atelierelor Culinare se va desfăşura în două zile, 5 şi 6 martie între orele 11 şi 14.
Locaţia: Evenimentul va fi găzduit de Restaurantul Caprice (Str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, nr. 42, zona Lipovei)
Înscrieri: amainbucatarie@gmail.com sau 0723.049.584 (Camelia)
Taxa: 40lei/adult şi 20 lei/copil între 5 şi 10 ani (taxa acoperă: şorţ, toate ingredientele şi materialele necesare, apă)

Ne vedem la ronţăit de mărţişoare! 😉

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] cumva nu aţi reuşit să ajungeţi cu cei mici la Atelierul de Mărţişoare, Ama şi Cami pregatesc pentru prichindei încă o supriză înainte de Paşte – […]

Comentarii

Jteph

13 March 2011 at 21:12

Chiar ma gandeam zilele astea, vazand cum standurile care umpleau strazile cu martisoare au fost stranse, ca nu se mai fac asa ca pre vremuri. Cand invarteau matase rosie si alba intre palme ca sa prepari ata si bunica croseta ghiocei si alte flori de primavara. Dar intre toate kitsch-urile, o prajitura delicioasa cu siguranta ar fi mult mai apreciata. Felicitari pentru initiativa.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul