Voie şi mâncare bună la atelierele FoodCrew de la Festivalul PLAI

Festivalul PLAI
Timișoara
Recenzii pozitive pentru Atelierul de Sandwich-uri de la PLAI

Weekend-ul acesta am campat la Muzeul Satului Bănăţean de lângă Timişoara pentru a ne afla în mijlocul oamenilor care au venit cu mic, cu mare la cea de-a 6-a ediţie a Festivalului PLAI. Aşa cum anunţam, nu am venit cu mâna goală, ci am pregătit două ateliere delicioase şi am stat la poveşti despre mâncare […]

Atelierul de mărţişoare dulci

Caprice
Timișoara
chocolate chip cookies

După o saptămână de febră, tuse şi medicamente soarele de sâmbătă dimineaţă mi-a adus aminte de clipele faine petrecute cu o saptămână în urmă la “Atelierul de martisoare dulci” organizat de Ama şi Camelia la restaurantul Caprice. Ca de obicei, Ama şi Camelia ne-au întâmpinat cu un zâmbet călduros şi cu o surpriză placută: un […]

Mergem la prăjiturit de mărţişoare

Atelierele Culinare: Mărţişoare Dulci

Primăvara pare cam timidă anul acesta, aşa că la început de martie Ama şi Camelia s-au gândit că cea mai bună cale pentru a topi zăpada care încă se arată cu încăpăţânare pe afară este căldura prăjiturelelor proaspete. Pe lângă tradiţionalele mărţişoare pe care le veţi oferi sau le veţi primi în zilele ce urmează, […]

Impresii De La Degustarea De Prăjituri Marocane

Luni, 14 februarie a fost o seară cât se poate de dulce pentru noi. Atât de dulce, încât am avut impresia că fie dăm în diabet, fie suntem sub influența unui sugar rush. Și asta nu pentru că ne-am dedat la dulcegării specifice Valentine’s Day (dimpotrivă), ci pentru că am avut ocazia să ne delectăm […]

Degustare de prăjituri marocane

Afişul evenimentului Degustare de prăjitri marocane

Pentru cei aflaţi în căutarea unui dram de exotic într-un oraş în care poţi număra pe degete locurile care servesc preparate cu adevărat altfel, recomandarea noastră s-ar putea să vă intereseze. Evenimentul cu tematica “Degustare de prăjituri marocane” va avea loc în data de 14 februarie şi se adresează deopotrivă celor cu pereche şi celor […]

Dulceaţă din plăcere şi pasiune

Stăteam zilele trecute în curtea casei şi mă uitam cu tristeţe la prunul plin de fructe. De ce cu tristeţe? Pentru că mă gândeam ce dulceaţă bună ar ieşi din fructele lui, dar, din pacate, habar nu aveam cum să o fac. Noroc cu Atelierul de Borcane Dulci organizat de Ama şi Camelia sâmbăta trecută. […]

La prăjiturit cu Ama în bucătărie

Zilele trecute ne lăudam că Foodcrew merge la prăjiturit, așa că ziua toridă de vineri 13 ne-a surprins pe terasa răcoroasă a hotelului Ana, la Atelierul Deserturi de Vară, pus la cale de către Ama în bucătărie și Camelia Minișan (cărora le mulțumim de invitație). De dată aceasta însă, pe lângă clasicul mâncat și spionat, […]