Eveniment FoodCrew: Audit de pizza la Rustica

Rustica
Timișoara

În ultimi doi ani am umblat prin restaurantele, pizzeriile şi localurile fast food din Timişoara încercând să surprindem adevărata atmosferă care întâmpină clienţii, pornind de la atitudinea celor care ne servesc, până la calitatea preparatelor pe care le pregătesc. La fel ca şi cei mai mulţi dintre voi, cei care citiţi aceste rânduri, suntem simpli consumatori, gurmanzi ce-i drept, fără a avea însă vreo pretenţie de a fi consideraţi somităţi în domeniul culinar. Ne mândrim totuşi cu “calitatea” noastră de consumatori critici.

În tot acest timp noi am dat calificative localurilor vizitate. Ei bine, ne-am gândit că ar fi interesant să inversăm puţin rolurile şi să invităm cititorii FoodCrew să noteze priceperea localurilor timişorene, şi nu oricum, ci în cadrul unui eveniment în care vom degusta preparatele la faţa locului.

Pizzeria Rustica a acceptat provocarea noastră de a găzdui o astfel de degustare, urmând să pună la bătaie 10 sortimente de pizza pe care mai întâi le vom savura, mai apoi le vom nota, iar în cele din urmă vom decide pe baza foilor de punctaj completate de fiecare participant care pizza este marea câştigătoare a competiţiei.

Mai mult decât atât, degustărea nu va stabili doar pizza preferată a juriului de gurmanzi, ci astfel vom stabili împreună ce sortiment de pizza va beneficia de o reducere de care se vor putea bucura toţi oaspeţii Pizzeriei Rustica în luna toată luna iulie!

Detalii organizatorice

Locaţia – Pizzeria Rustica (Strada Pavel Chinezu 6, Timişoara)
Data evenimentului – Duminică 26 iunie, începând cu ora 15
Costuri – Doar ceea ce comandaţi de băut (apă / răcoritoare / bere / vin), pizza este din partea casei!

[Update] Înscrieri

Dacă am reuşit să vă stârnim interesul şi consideraţi că puteţi răspunde acestei invitaţii nu ne rămâne decât să vă punem la dispoziţie formularul de înscriere pentru a participa la degustarea de pizza în calitate de juraţi 😉 Avem 30 de locuri disponibile, astfel încât vom aplica regula primul venit, primul servit!

Cele 30 de locuri disponibile pentru această ediţie au fost ocupate. Mai mult, am reuşit să suplimentăm numărul participanţilor până la 40! Urmează ca astăzi primii 40 înscriţi să primească un email de confirmare. Pentru cei care nu au fost destul de rapizi cu înscrierea avem de asemenea veşti bune: acesta este doar primul eveniment FoodCrew dintr-o serie care abia începe. Fiţi în continuare cu ochii pe FoodCrew!

Vă mulţumim tuturor!

Rustica

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] cum scrie și în email-ul pe care l-am primit de la Alex, membru FoodCrew.Ro (un site care e de multă vreme la mine în blogroll), Duminică la ora 15:00 o să fiu prezent la […]

[…] avut loc – vorba aceea, ne-am întâlnit cu rost! Rostul în acest caz a fost realizarea unui audit de pizza pentru gazda noastră de ieri, Pizzeria […]

Comentarii

ionut

22 June 2011 at 14:55

sugerez sa incercati chestia si la Dama Verde. Mi se pare ca e cea mai buna pizza din tm

    Infidel Gastro

    22 June 2011 at 15:42

    Servesc pizza la meniul de nuntă? I-am văzut că se promovează spre evenimente de gen 🙂

george

22 June 2011 at 19:26

delicioasa

andie

23 June 2011 at 14:00

presupun ca veti si reveni cu pareri, note si poze cu oameni cu burtile in sus esuati prin pizzerie.. nu? also…ar trebui sa faceti o medalie onorifica pentru pizza castigatoare

    Infidel Gastro

    23 June 2011 at 14:17

    Bineînţeles că vom reveni cu rezultatul degustării şi poze de la eveniment. Medalie onorifică, hmmm… nu sună rău! 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul