Toate bune la Restaurant Memento

Restaurant Memento
Oradea

Sâmbăta trecută, cam hămesită după discuţii prieteneşti la o ediţie de Blogmeet din Oradea, am ieşit cu câţiva fellow-bloggers să căutăm ceva de mâncare. Am cam mers fără direcţie o perioadă, până unul dintre noi a propus: dacă tot suntem pe Str. Vasile Alecsandri, de ce nu mergem la Memento?… Situat pe la mijlocul străzii Mihai Viteazul (cea care e vis-a-vis de Parcul 1 Decembrie), acest restaurant nu atrage cu mult atenţia din exterior (abia dacă zăreşti placa lor publicitară, în multitudinea de reclame de-afară).

Restaurant Memento Oradea

Însă o dată intrat, atmosfera e una prietenoasă, au aer condiţionat ca să te răcorească (şi ca să nu simţi fumul de ţigară al fumătorilor). Pentru că la ora la care-am fost noi era localul gol (aproximativ 17), ne-am aşezat unde-am poftit. Meniurile au venit rapid şi eu, la recomandarea unui amic, am luat o porţie de caşcaval pane, alături de cartofi prăjiţi şi o salată de varză.

Cascaval pane cu cartofi prajiti la restaurant Memento din Oradea

Destul de rapid a venit mâncărica, nu cred c-am aşteptat 15-20 de minute. Frumos ornată, a avut un gust bun. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost salata de varză: fără acreli inutile, ci dulce-acrişoară, exact pe gustul meu.

Dacă ar fi să menţionez ceva ce nu mi-a plăcut, ar fi vorba de muzică. Bubuia un radio, undeva în spatele nostru, şi nu-mi prea place să mănânc pe muzică de club (dar poate e doar părerea mea). Ar fi mers mai bine ceva mai lent, poate ceva clasic, ştiu eu?… La desert, spre nenorocirea mea, n-au avut prăjituri (nu au decât în timpul săptămânii), şi tot ce ne-au putut oferi au fost salata de fructe sau îngheţată. Nu prea mi-au făcut cu ochiul nici unele, astfel că am încheiat “întâlnirea” cu Memento.

Interiorul restaurantului Memento

Cum ziceam şi mai sus: toate au fost bune la Memento: nici prea-prea, nici foarte-foarte. Undeva în rândul restaurantelor de mijloc.

Preţurile, după cum urmează:

  • O porţie de caşcaval pane: 10 lei;
  • O porţie de cartofi prăjiţi: 3,5 lei;
  • Salată de varză: 3,5 lei;
  • Apă/cafea – 3,5 lei.

Mai e careva care a mâncat aici? 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Memento

Adresă:
Str. Mihai Viteazu, Oradea

Comentarii

Ana

2 August 2011 at 0:47

Memento :)mi-am tinut majoratul acolo acum 2 ani, si am fost foarte multumita de mancare(am avut platouri reci si calde mai mult).Mi-a placut foarte mult cum e amenajat(proaspat renovat pe vremea aia).

    Dona Giovanna

    4 August 2011 at 15:29

    A fost OK-ish. Cum am scris, nici prea-prea, nici foarte-foarte! 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul