Retrospectiva Duelului Mâncăcioşilor din Bucureşti

Thema Food Boutique
București

La sfârşitul săptămânii trecute am avut plăcerea să ne aflăm în Bucureşti pentru a organiza primul nostru eveniment din capitală. Fiind pentru prima dată când pregăteam ceva pentru gurmanzii bucureşteni am dorit să fie mai mult decât o simplă întâlnire a pofticioşilor, ceva inedit. Astfel am pus în practică ideea de a organiza în premieră un concurs de mâncat burgeri.

Propunerea noastră părea a nu se preta pentru orişice tip de gurmand, fiind chiar câţiva care ar fi băgat mâna în foc că această competiţie va atrage doar puştani obişnuiţi cu gustul preparatelor de fast food ale marilor companii de profil. A fost aşadar o provocare şi pentru noi, fiind dornici să facem cunoştinţă cu participanţii.

Am ajuns la locaţia evenimentului joi în jurul orei 16 pentru a pune la punct ultimele detalii organizatorice alături de echipa Thema Food Boutique, cei care aranjaseră deja localul întâmpinându-ne cu o atmosferă care ne-a scos imediat din letargia provocată de căldura de afară. Muzică bună, aer condiţionat, mult spaţiu şi mai ales bunătăţi pregătite atât pentru participanţii duelului cât şi pentru susţinătorii de la galerie.

primii participanti ajunsi la Thema Food Boutique pentru Duel

platou invitati si galerie

La scurt timp după intrarea noastră a apărut şi arbitrul duelului, maestrul Horia Vârlan, mereu glumeţ şi pus pe şotii. Ingredientul care a dat un gust aparte întregii competiţii.

maestrul Horia Varlan arbitru la Duelul Mancaciosilor

Şi apropo de competiţie, în cazul în care nu ştiaţi deja, aceasta s-a desfăşurat în runde eliminatorii în care concurenţii s-au înfruntat doi câte doi, croindu-şi drum spre vârful piramidei pe măsură ce au reuşit să-şi întreacă oponenţii prin viteza cu care au terminat de mâncat burgerii în fiecare rundă.

Înainte de startul competiţiei nu prea ştiam la ce să ne aşteptăm, fiind pentru prima dată când am fi văzut o asemenea idee pusă în aplicare. Ce a urmat a fost deopotrivă uimitor şi amuzant, credem noi atât pentru susţinătorii mâncăcioşilor cât şi pentru ei, cei cu gurile pline de burger de casă. Lăsăm aşadar imaginile să vorbească de la sine.

prima runda a duelului mancaciosilor din bucuresti

duelul mancaciosilor participanti si galerie

duel in runa a doua a concursului de mancat burgeri Thema Food Boutique

moment de respiro in timpul duelului

Deşi am avut printre participanţii înscrişi studenţi, tineri antreprenori, şoferi şi chiar şi brokeri şi analişti financiari, într-una dintre pauzele dintre runde ne-am gândit că s-ar cuveni să provocăm la duel şi gazdele noastre, pe Dana de la Thema Food Boutique şi pe maestrul Horia Vârlan, fiind de la sine înţeles că spectacolul a fost unul pe cinste!

duel demonstrativ in pauza dintre runde

duelul gazdelor evenimentului Horia Varlan si Daniela Bitu

După acest moment de respiro pentru cei mai mari mâncăcioşi rămaşi în concurs au urmat cele mai aprige confruntări: semifinalele şi marea finală a Duelului Mâncăcioşilor.

jurizarea Duelului Mancaciosilor de la Thema Food Boutique

regula de aur a duelului nicio frimitura in farfurie

Ajunşi în pragul marii finale, mulţi se întrebau câţi burgeri mai pot mânca cei doi finalişti. Răspunsul a fost unul la care nimeni din cei prezenţi la Duel nu s-ar fi putut gândi. Primul duel din finală a adus în faţa celor doi concurenţi nu câte unul, ci câte doi burgeri!

cate doi burgeri pentru marea finala

Dacă asta nu ar fi fost de ajuns, înfruntarea a fost atât de crâncenă în cât arbitrul a pronunţat egalitate şi deci încă o rundă de departajare ce urma să desemneze marele câştigător. 3 burgeri în total mâncaţi de fiecare dintre cei doi finalişti!

duelul din finala concursului de mancat burgeri

Şi pentru că doar unul a fost marele premiu pus la bătaie de Thema Food Boutique, cu un ultim efort şi o ultimă înghiţitură am aflat şi cine va fi fericitul gurmand care se va bucura de gratuitate la burgerii de casă Thema în următoarele 3 luni. Felicitări lui Bogdan-Marius Macioacă, regele burgerilor din Capitală!

castigatorul Duelului Mancaciosilor din Bucuresti

Totodată merită felicitaţi toţi cei care au avut curajul să participe la Duel pentru felul în care s-au luptat cu burgerii Thema şi organizatorii pentru entuziasmul de care au dat dovadă încă de la aflarea ideii de eveniment. Mulţumim Thema Food Boutique, mulţumim maestrului Horia Vârlan, mulţumim Bucureşti! Sperăm să ne revedem cât mai curând pentru un nou eveniment FoodCrew!

a:3:{s:7:"address";s:50:"Sediu Central Str. Straja 6A - Sector 4 Bucuresti";s:3:"lat";s:10:"44.3753564";s:3:"lng";s:17:"26.12184780000007";}

Thema Food Boutique

Adresă:
Sediu Central Str. Straja 6A - Sector 4 București
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul