Kelly’s Irish Pub? No, thanks!

Irish Pub
Oradea

Într-o joi, exact ca cea de azi, mă-ntâlneam cu un prieten să luăm prânzul în oraş (eu în pauză de la muncă, el în pauză spre muncă). (Ne)Norocul face să ne-ntâlnim pe pietonală, şi pentru că graba era mare, ne-am dus pe terasă la Kelly’s Irish Pub, pentru că era aproape, şi-aveau preţuri bune, din câte vedeam pe pereţi. Decizie mai proastă cu privire la o masă de prânz nu cred c-am luat în viaţa mea, şi sunt cel puţin 3 ani de când mănânc prânzul în oraş (fie el Oradea sau Timişoara).

Pentru că era o ofertă pe masă (terasa era aglomerată, aşa că n-am stat să vină chelneriţa ciufută să ne aducă meniul normal), am ales amândoi: ciolan de porc. Eu cu cartofi ţărăneşti, el cu iahnie de  fasole. Amândoi, cu salată de varză, el a cerut şi pâine pe lângă. Între timp, să bem ceva răcoros, pentru că afară era o căldură toropitoare.

Vine comanda mea: cer apă plată cu lămâie (nu foarte rece, pentru că aveam probleme cu gâtul), primesc apă minerală rece ca gheaţa. Prietenul meu comandă un 7Up, i se aduce un Pepsi. El cere să i se schimbe, eu înghit în sec, nu vreau scandal, beau şi-aşa. Vine în 15 minute mâncarea: farfuriile arătau bine, dar vai!, tre’ să-mi fie cu învăţătură de minte că felul în care arată o mâncare şi felul în care e cu-adevărat la gust… ei bine, nu se potrivesc întotdeauna.

Carnea fără niciun gust (nici măcar de sare, la naiba!), cartofii atât de tari şi de seci încât luam o-nghiţitură de apă la fiecare gură. Salata de varză ce-a fost mai comestibilă, iar amicul meu s-a plâns de fasole (zicea el că-i acră – sigur făcută de câteva zile) şi ciolanul… numai ciolan n-a fost: a primit o bucată de carne miiică, dar care înnota în grăsime şi şorici. Am mâncat ceva (nu tot), doar pentru că nu vedeam bine de foame. Iar la final, când am cerut nota, a mai trebuit să aşteptăm, pentru că, vezi-doamne, chelneriţa nu ne-a adus bon, ci doar ne-a comunicat verbal suma totală. Auzi, ce tupeu pe noi să vrem o foaie, ca să ştim cât avem exact de plătit…

În fine, am fost atâta de dezamăgită de experienţa Kelly’s, încât prea curând nu mai calc pe la ei. Nu să mănânc, în niciun caz. Iar de la şoc, am şi uitat să fac poze (oricum n-aţi pierdut nimic, vă asigur). Un local central, care să se ocupe astfel de clienţi… mai rar!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Irish Pub

Adresă:
Strada Mach Imre 1-5, Oradea
Telefon:

[…] ies la prânz, să mănânc la meniul zilei la vreun restaurant de prin centru (am încercat şi la Irish Pub, şi e yucky rău, sau la Cheri – despre care o să vă povestesc, sau Vila Opera), dar mai […]

Comentarii

lilisor

15 September 2011 at 15:08

Nu s-a schimbat mare lucru la Irish. Am fost de vreo 2 ori acolo, de fiecare dată servirea groaznică.

libelula

15 September 2011 at 15:25

ati avut noroc ca mancarea a fost doar rea. o singura data am luat cina in kellys si am gasit un elastic in farfurie, din acela de bani, printre cartofii natur. ne-am ridicat si am plecat, de nervi nici n-am reprosat nimic, nimanui. desi meritau, sa stie toti cei din local ce e acolo. si lume era..

    Dona Giovanna

    15 September 2011 at 15:32

    Asta mă miră şi pe mine: de fiecare dată când trec pe-acolo, e lume destul de multă. Ce-şi comandă oamenii ăia? Oare au mai mult succes la pizza?

Razvan T. Coloja

17 September 2011 at 9:31

Yeah, ultima oară când am fost pe-acolo am stat și eu 40 de minute până să vină cineva să-mi ia comanda. Apoi, când să plătesc, am stat iar 20-25 de minute. Și știți ce e culmea? Înafară de mine, mai erau doar alți 3 clienți în bar, că era noapte.

pantera roz

8 October 2011 at 7:44

dona giovanna..am dori sa stim totusi care chelnerita v-a servit si in ce data. Multumim

SSebastian

29 January 2012 at 2:54

Eu nu am mai mancat acolo de vreo 4 ani. Mancam pizza destul de des. Imi amintesc ca trebuia sa astept destul de mult. Ultima sau penultima data cand am fost acolo, un fost coleg a comandat prosciutto e fungi. Probabil au ramas fara “fungi” pentru ca a primit doar “prosciutto”. Parerea mea e ca localul a ramas doar cu numele. Ai totusi “priveliste” buna atat de pe terasa cat si din interior.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul