Yamy Bistro și ale sale bunătăți

Yamy Bistro
Timișoara

În puținele zile cu soare care au început să-și facă apariția mai ieșim la plimbare. Așadar în jurul orei prânzului la mine în birou se aude veșnica întrebarea ”Unde mâncăm astăzi?”. Și cum părerile sunt împărțite fiecare grup își are propriile locații favorite. Eu, vă zic cu mâna pe inimă, gătesc destul de des. De aceea când se întâmplă să însoțesc unul dintre gruprurile de colegi care mănâncă în oraș prefer mâncare ”mai puțin gătită” sau ceva special, ce știu că nu obișnuiesc să fac acasă. Cum ar fi supa. Da, sunt fan declarat Suppa Bar!

Yammy Bistro

Dar cum o simplă supă nu e chiar suficient pt un om sănătos, cu multă poftă de mâncare, aleg să trec și pe la vecini, la cei de la Yamy Bistro. Îmi place atmosfera de acolo. Deși ca locație nu pot să spun că e grozavă, compenseză prin oameni zâmbăreți și extrem de amabili.

Locul e curățel, cu excepția băii care arată puțin a cameră de depozitare și e ușor dubioasă. Dincolo de asta, mobilerul e simplu, pereți colorați, câteva tablouri și trafic intens în prag de prânz și nu numai, în mare e un loc în care poți mânca liniștit.

Lucrurile devin cu adevărat interesante când descoperi meniul. Mie combinațiile de ingrediente din sandwich-uri plus pâinea aia mare și proaspătă, toate îmi plac la nebunie. Despre Italian Sandwich am curaj să spun că are combinația mea preferată: unt, rucola, prosciutto crudo, mozzarela și roșii uscate.  Plus, îmi place să cer pesto Genovese extra. O minunăție!

Italian Sandwich

Unul dintre colegi a luat o salată Spicy Aubergine. Foarte spicy după cum spune el. Cu un mix de plate verzi și ierburi aromate, roșii, vinete și parmezan, e o salată ok. Nu cea mai bună din meniu, dar dacă pereferi ceva fără carne e o opțiune ok.

Aubergine Salad

Cu pofta de Nutella mereu la mine, nu am putut să ratez șansa de a mânca o Nutella Waffle. Vine la pachet cu fructe la alegere și frișcă. La momentul respectiv aveau fructe de pădure sau căpșuni. Puțin reticentă la ambele variante, iarnă fiind, am optat până la urmă pentru căpșuni. Vă spun că așa căpșuni delicioase în mijlocul iernii nu am mâncat niciodată. Am comandat desertul pentru Nutella și aproape aș mai fi luat unul doar pt căpșuni. Aluatul de waffle e pufos, mie îmi dă senzația de biscuite înmuiat în lapte. Ce să zic!? Fiecare cu păsărelele lui! All in all, foarte bun!

Waffle cu capsuni

Pentru cele comandate am plătit cam așa:

  • Italian Sandwich – 13 lei
  • Spicy Aubergine –  12 lei
  • Nutella Waffle – 12 lei

Prețuri decente, mâncare bună și servire jos pălăria.

Dacă sunteți în căutare de un loc de luat prânzul rapid, să fie proaspăt și gustos, eu recomand Yamy Bistro.

Tu ce părere ai despre acest bistro?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Yamy Bistro

Adresă:
Str. Emanoil Ungureanu Nr. 17
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul