A doua oară la Bagel Brunch

Bagel Brunch
Timișoara

Am rămas datoare cu încă o vizită la Bagel Brunch pentru că la prima să zicem că nu am găsit exact ceea ce căutam. Bine, data trecută mi-am luat salată şi cheesecake, nu bagel.

De data asta, într-o zi înainte de o plimbare cu bicicleta prin natură, ne-a prins foamea pe drum pe mine şi pe un prieten şi ne era poftă de ceva rapid şi consistent. Cum ne perindam noi prin zona centrală, mi-a picat mie fisa că există Bagel Brunch şi că mi-am promis eu mie acum ceva timp că mă voi întoarce acolo să încerc măcar un bagel.

Ne-am parcat şi legat biciletele şi am intrat să vedem pe ce ni se pune pata din meniu. Prietenul meu a ales un bagel cu pui cu brânză philadelphia, piept de pui, cheddar, salată, roşii, castraveţi, ceapă, măsline, jalapenos şi sos, iar mi-am luat un bagel cu nutella. De băut ne-am luat eu un frappucino de caramel, iar el o limoandă.

Bagel-ul cu pui a fost mai mult decât consistent, mare şi cu de toate. Avea şi carne şi legume şi brânză şi a fost delicios. Dacă e să ne luăm şi după preţ, acesta este mare pentru o gustare, însă daca vrei ceva rapid şi care să-ţină de foame  dai un ban şi pleci sătul.

Bagel cu pui la Bagel Brunch

Bagel-ul meu a fost mai mic ca dimensiune, a fost proaspăt însă am primit doar chestiuţa aia mică de nutella pe care o vedeţi în poză şi care abia mi-a ajuns să ung bage-ul în întregime. Practic am mâncat un bagel cu o semi-aromă de nutella. Ar fi foarte bine dacă ai primi 2 cutiuţe din acelea de nutella.

Bagel cu nutella

În rest locul este tare, tare drăguţ are ceva din stilul american de loc în care să mănânci şi te simţi bine pentru că te afli printre prieteni. Servirea este bună, noi am dat peste o tipă foarte faină care a avut răbdare până s-au decis doi nehotărâţi. De asemenea îmi place că pe orice primeşti, fie ea farfurie, pungă, pahar există logo-ul Bagel Brunch şi de asemenea apreciez că îşi dau interesul şi activează în online.

Preţurile sunt într-adevăr mari pentru mâncare mai ales şi arată cam aşa:

  • bagel cu pui – 10,90 lei
  • bagel cu nutella – 5,9 lei
  • limonadă – 4,9 lei
  • frappucino caramel – 8,9 lei

Una peste alta, la Bagel Brunch e cam scump dacă vrei să mănânci zilnic acolo, dar o gustărică de genu’ merge bine mai ales într-o zi de weekend când vă treziţi târziu şi n-aveţi chef să vă faceţi nimic de mâncare pentru mic-dejun sau prânz.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Bagel Brunch

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul