Prânz studențesc la Oxford

Oxford
Timișoara

Ca student, te raportezi frecvent la Universitatea din Oxford ca la una dintre cele mai cunoscute universități din întreaga lume. Nu întâmplător, unul dintre localurile care-i poartă numele este localizat tocmai în complexul studențesc din Timișoara, preluând, totodată, modelul logo-ului original.

Pentru că mi-am dorit să petrec duminica în stil clasic universitar, mi-am luat colega de cameră și-am intrat impetuos pe porțile Oxford Pub & Restaurant pentru un prânz studențesc. Am înaintat până pe terasa din spate, unde natura se împletea parcă de secole cu zidurile și mesele așezate în stil rustic. A durat ceva timp până să alegem combinația dorită din meniu, iar în timpul de așteptare până să ni se aducă mâncarea am putut să ne bucurăm de liniștea asigurată de cadrul natural al terasei. Vremea a fost de partea noastră, întrucât soarele făcea frunzele atârnate de ziduri să strălucească.

eticheta oxford pub

Prânz studențesc la înălțime

Așteptarea a meritat, iar rezultatul ne-a încântat papilele gustative. Șnițelul de pui pe care l-am comandat a venit cu un înveliș de mai multe tipuri de semințe, iar de cartofii wedges ne-am declarat mulțumite atât eu, cât și colega mea. Pulpele de pui dezosate cu care s-a delectat colega au venit în bucățele numai bune de înfulecat, crocante și condimentate. Salata de sezon a cuprins roșii, castraveți și ceapă, iar limonadele ne-au fost servite în căni speciale și roz, cu flamingo, respectiv cactuși pe ele. Până la finalul prânzului ne-am făcut și o prietenă, care s-a arătat tare vorbăreață.

cat at oxford pub timisoara

Bănuind că ceva e schimbat în personalul localului (n-a fost prima dată când am testat meniul de la Oxford), mi s-a confirmat că echipa se bucură de prezența unui nou bucătar, pe care l-am și complimentat. Un aspect mai puțin fericit pentru locația aleasă ar fi prețurile ridicate (91 lei pentru tot ce apare în fotografie). Cu toate că preparatele de calitate sunt incontestabile, dacă publicul țintă sunt studenții, atunci prețurile pot fi un factor demotivant în ultimele zile ale lunii.

oxford pub timisoara

Totuși, experiența de duminică la Oxford ne-a lăsat cu stomacurile încântate și cu promisiunea de a mai testa și alte puncte din meniu în alte ocazii.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Oxford

Adresă:
Str Daliei, nr 4
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul