Pizza Super Deluxe 1+1 de la Dopo Poco

Dopo Poco
Timișoara

Un citat aparținându-i lui Jeff Bezos spune așa: „Dacă nu poţi hrăni o echipă din două pizza, înseamnă că echipa este prea mare”. Poate că așa a apărut oferta de pizza super deluxe 1+1 de la Dopo Poco.

Mofturi pe săturate e de părere că pizza merge la orice oră și în orice condiții. De aceea, pofticioasa a comandat prin foodpanda pachetul super deluxe, ca să fie treaba treabă. Curierul a ajuns cu aproximativ 10 minute întârziere, însă căldura și mirosul apetisant de la deschiderea cutiei au compensat în totalitate minutele de așteptare.

pizza super deluxe dopo poco

Sigiliul calității

Un lucru apreciat de „mofturoasă” a fost sigiliul de pe cutii, care garantează că pizza a fost scoasă din cuptor la 380 grade Celsius, ambalată imediat în cutie și sigilată. „Produsul își păstrează aceeași calitate din bucătărie până la tine în farfurie”.

sigiliu pizza dopo poco

La deschiderea cutiei, feliile de pizza erau tăiate perfect, fără a mai fi nevoie să se tragă de ele. Surprinse, pofticioasa și a ei parteneră de înfulecat s-au întrebat când s-au mai și tăiat feliile între scoaterea din cuptor și așezarea în cutie.

pizza dopo poco

Pizza super deluxe conține salsa di pomodoro, extra mozzarella, salam, șuncă, cabanos, ciuperci, ceapă, ardei gras și porumb. Condimentele i-au dat un gust și mai interesant. Cele două sosuri n-au fost lăsate deoparte (sos de maioneză cu usturoi și sos Dopo poco). Fetele au testat feliile de pizza cu sos și fără sos, iar rezultatul a fost același: gustoase.

Concluzii

Pizza Super Deluxe de la Dopo Poco a trecut atât testul foamei, cât și testul timpului. Gustată mai târziu, după ce s-a răcit, și-a păstrat gustul bun. Comanda întreagă a fost 70.90 lei (63,90 lei pizza, iar cele două sosuri, câte 3,50 lei).

Există două variante pentru opțiunea de pizza super deluxe 1+1:

  • 32 cm/650 gr la 48,90 lei
  • 41 cm/950 gr la 63,90 lei.

Dacă ai comandat recent ceva de la Dopo Poco, suntem tare curioși cum a fost experiența ta. Iar pentru că ne încurajăm cititorii să facă experimente culinare, te invităm să folosește codul foodcrew15 la comenzile de minimum 30 lei prin foodpanda, întrucât voucherul îți va oferi 15 lei reducere. Poftă bună!

dinner time mofturi pe saturate

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Dopo Poco

Adresă:
Strada Horia, Timișoara

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul