Pizza, lasagna și tiramisu de la Pizza Land

Pizza Land

Sătul de diversele mâncăruri pe care le am prin casă, azi am pus o comandă la Pizza Land prin panda-ul meu roz favorit. Dacă numele restaurantului nu era destul de intuitiv, cei de la Pizza Land fac… pizza. Și o fac super bună. În categoria pizzei „clasice” pe care o poți comanda prin foodpanda (adică nu cele fancy precum pizza napoletană), Pizza Land este de top.

Din mulțimea ștearsă de pizzerii din Timișoara, Pizza Land livrează o pizza bună și cu personalitate. Poți opta între 3 tipuri de pizza: americană, românească și italienească. Fiecare dintre cele 3 categorii au cutiile lor dedicate, pe care apare o glumă sau un vers despre tipul acela de pizza, e foarte haios.

Pe lângă pizza, am comandat și o porție de lasagna, împreună cu un tiramisu, ca să fiți informați în caz că doriți altceva în afară de specialitatea localului.

 

Pizza Prosciutto Crudo

Continuând seria intuitivă a denumirilor, prosciutto crudo este din categoria pizzelor italienești. Aluatul este mai subțire, comparat cu celelalte două categorii, iar pizzele par să nu fie la fel de încărcate de elemente. Totul se îmbină ok pe ea, gustul e plăcut, iar mozzarela e pusă cu generozitate. Prosctiuttoul ar fi putut să fie puțin mai moale, acesta fiind destul de tare și foarte sărat, și pica de pe felie când o ridicam.

Un alt element după care evaluez pizza prin foodpanda este calitatea ei după câteva ore. Cum nu pot mânca o pizza întreagă la o masă, de fiecare dată ajung să mănânc mai tarziu din ea. Unele pizze, precum cea de la Dopo Poco, sunt ca McDonald’s – rezistă o zi și pare la fel ca la început (minus căldura). Pizza Land seamănă mult în acest aspect, feliile fiind bune de mâncat și după câteva ore.

 

Lasagna Ragu

Vizual neapetisantă, dar foarte gustoasă. Are carne din belșug, aluatul fraged și nu domină niciun gust puternic, este plăcută și balansată. Mai există și varianta de lasagna Pollo, care conține carne de pui și curry.

 

Tiramisu

Tiramisu nu e punctul forte al lor, ceea ce e de așteptat, însă sunt mulțumit că oferă opțiuni pentru desert. Prăjitura are foarte multă cremă în raport cu cât aluat este prezent, iar gustul este mediocru. Mi-am potolit pofta de dulce, dar nu a fost grozav.

 

Comandați cu încredere

Pizza Land este localul de la care comand pizza cel mai des. Au o varietate destul de mare de produse, opțiuni precum pizza cu pulled pork, iar categorisirea lor bazată pe tipul de aluat este bine gândită, perfect pentru când am poftă de tipuri diferite. Lasagna a fost bună și ea, așa că voi presupune că și celelalte paste sunt reușite. Desertul recomand să îl luați din altă parte dacă aveți alte opțiuni.

În total, comanda a fost 79,70 de lei.

Întotdeauna comand prin foodpanda, ei având cea mai bine gândită aplicație și varietate de pe piață, în opinia mea. Dacă v-am făcut poftă cu recenzia aceasta, puteți folosi voucherul foodcrew15 când puneți o comandă și primiți o reducere de 15 lei la orice comandă de peste 30 de lei.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizza Land

Adresă:
Calea Stan Vidrighin nr. 14, Timișoara 300571
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul