Pizza și clătite de la Dominion Pizza

Dominion Pizza
Timișoara

Mofturi pe săturate a auzit o vorbă: în vreme de carantină, cele mai potrivite alegeri în materie de mâncare sunt cele care încap pe sub ușă. Tocmai de aceea, meniul pe care pofticioasa vi-l prezintă astăzi cuprinde pizza 1+1 Quattro stagione și clătite, preparate și livrate de Dominion Pizza cu ajutorul prietenilor de la foodpanda. 

Un gest simpatic al localului a diminuat mofturile dintru începuturi: telefonul de confirmare a comenzii, locației de livrare, plății online și a timpului de livrare. Spre bucuria tuturor, curierul a ajuns mai repede decât preconizase aplicația.

Pizza si clatite la pachet

pizza si clatite la pachet

După înfulecat au venit și impresiile: pizza a fost decentă, peste medie, legumele colorate dându-i un gust neconvențional. Provocarea a venit la împărțirea dozei cadou la promoție – se spune că cineva a renunțat la porția sa (sau altcineva și-a împărțit doza – dar cititorii nu vor ști niciodată adevăratul curs al poveștii!). Partea amuzantă a fost prezentarea dozei cadou în aplicație drept doză Pepsi, un rând mai jos clientul având de ales doza de… Cola. Și Cola a fost!  

pizza Dominion

Surpriza a venit la desert: pe cât de banală înfățișarea, gustul celor două clătite a compensat-o. Fiind încă destul de călduțe, au avut o textură pufoasă, care a accentuat combinația de ciocolată și biscuiți sfărâmați (numită de jumătatea pofticioasei „ceva de vis”). Bine de știut!

clatite Dominion

În ceea ce privește prețul, cu toate că așteptările nu au fost foarte mari, îl putem numi rezonabil: mâncarea a venit caldă, ingredientele la locul lor, toppingul celor două pizza a fost bogat, iar clătitele ne-au surprins la gust (cu toate că aspectul n-a fost de dat pe spate). 12 lei pentru două clătite ar putea fi mult, chit că bucățile au fost mari. Pentru pizza sunt disponibile două oferte: 1+1 de 700g, 32 cm la 47 lei și 1+1 de 950g, 41 cm la 58 lei. 

De notat, totuși, că pe aplicația directă a localului nu se aplică taxă de livrare, iar clătitele vin din partea casei la comanda de 50 lei.

bitmoji mofturi deget

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Dominion Pizza

Adresă:
Strada Horia nr.10, 300342 Timisoara
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul