Sapori – o invazie de arome cu paste la cuptor

Restaurant Sapori

Pastele – bune la orice oră în orice zi, le găsim în mii de combinații și gusturile acestora nu se discută. Ei bine, de data aceasta eu le voi discuta. Nu știu cum se face că de fiecare dată când accesez aplicația de foodpanda mă trezesc comandând câte ceva. Așa s-a întâmplat și ieri după prânz. Nu eram sigură ce îmi doream să comand, așa că am răsfoit meniurile mai multor restaurante. M-am oprit la Sapori datorită faptului că am văzut variantele de penne la cuptor. Mai departe vă voi povesti cum au fost acestea. Însă mă voi reîntoarce la Sapori să încerc și pizza lor, am auzit doar de bune despre ea. Cu siguranță îi cunoașteți și voi, sunt cei de la Pizzeria 4 Colțuri. Dacă ați încercat pizza lor vă rog să împărtășiți și cu noi experiența.

penne Restaurant Sapori

Sapori – arome de penne la cuptor

Mi-a fost destul de greu să aleg din variante de penne la cuptor, dar având o înclinație spre picant am ales penne picante cu pui. Vreau să vă spun că am primit pastele direct din cuptor, fierbinți și foarte aromate. Când le-am pus din ambalajul lor în farfurie, mă simțeam de parcă le-am gătit eu acum în cuptor.

Pennele alese erau scăldate într-un sos alb fin și delicios  cu mozzarela printre care se regăseau felii de ciuperci. Sosul acela era demențial, iar cubulețele de pui destul de multe și fragede. Gustul picant era mediu, acceptabil pentru marea majoritate, dar suficient cât să-i de-a o savoare specială pastelor.

penne la cuptor Sapori

Tagliatelle cu creveți și sparanghel – pentru mofturoși

Se apropie sezonul sparanghelui, iar creveții nu ar trebui să lipsească din meniurile noastre preferate. Mă refer aici la sea food lovers în mod special. Cred că noi, cei care căutăm să încercăm orice combinație cu fructe de mare și pește, ne simțim ca peștele în apă făcând asta. Așa am ajuns și eu să trebuiască să aleg între tagliatelle cu creveți și sparanghel sau cu somon. Le-am ales pe cele cu creveți datorită sparanghelui.

Îmi place sparanghelul la nebunie și chiar nu mâncasem de ceva vreme. De obicei îl gătesc eu la cuptor, simplu, cu ulei de măsline, usturoi și lămâie timp de maxim 20 minute. De data aceasta însă chiar am vrut să îl încerc în combinația cu paste și creveți.

tagliattele cu crevețiAu fost delicioase tagliatellele, de-a dreptul. Nu au fost foarte cremoase, datorită faptului că erau gătită în unt și vin alb. Personal le-aș mai fi adăigat niște usturoi, dar cum am zis, gusturile pastelor nu se discută. Bucățile de sparanghel erau crocante, nici prea gătite, nici prea crude. În schimb m-am bucurat de o porție generoasă de creveți printre paste. Iar roșiile cherry, gătite foarte puțin cât să nu se sfărâme, au dat un gust acrișor combinației.

Prețuri

Nu aș avea nimic de reproșat pentru cele comandate de mine, deși aș prefera înlocuirea ambalajelor cu variante mai sustenabile. Dar acesta este un subiect care trebie discutat la nivel național chiar, nu per fiecare local în parte. La prețuri, pot să spun că au fost la nivelul celor de Timișoara. Acum fiecare va aprecia asta în funcție de buzunarul lui și după stilul de viață obișnuit.

  • Tagliatelle cu creveți și sparanghel: 37,5 RON
  • Penne cu pui picante: 26,5 RON

P.S. Dacă încă nu ai încă un cont pe foodpanda și ți-e poftă de penne de la Restaurantul Sapori, sau oricare alte locații, încearcă voucherul nostru de comunitate #foodcrew15. Astfel, vei primi 15 lei reducere la orice comandă minimă de 30 lei, doar dacă ești nou în aplicație.

Spor la căutat bun simț în farfurie!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul