Prânz pentru doi cu piept de pui și paste de la Sapore Gia

Sapore Gia
Timișoara

A fost odată ca niciodată o după-amiază în care Mofturi pe săturate căuta cu poftă opțiunea potrivită oferită de foodpanda în comandarea unui prânz pentru doi. Din una în alta, căutarea s-a oprit asupra localului Sapore Gia. Combinația aleasă a constat din piept de pui umplut, cartofi prăjiți și paste Fettuccine Verdi. Pentru desert, pofticioasa a ales clătite cu dulceață de afine.

Comanda s-a plasat, curierul a întârziat, dar mâncarea a ajuns totuși caldă și apetisantă. Cu pofta alături, a început degustarea.

Un prânz pentru doi care a trezit simțurile poetice

pranz pentru doi sapore gia

Deși pare mic în fotografie, pieptul de pui (umplut cu mozzarela, roșii uscate și busuioc) a fost o porție foarte consistentă și sățioasă. Combinația cu cartofii prăjiți de alături a dus la diminuarea oricăror mofturi. Intriga a sosit la degustarea pastelor. Partenerul de prânz, nefiind vreun poet din fire, a început să facă remărci demne de compunerile la limba română din liceu: „sosul pastelor este de o fantasmagorie a gusturilor nemaivazută, amintindu-mi de momentele cu familia din copilărie”. Curioasă cum nu se mai poate, Mofturi pe săturate a gustat la rândul ei pastele mult lăudate și s-a convins de gustul lor savuros. Fettuccine Verdi conțin bacon, carne de pui, ciuperci, cașcaval și smântână dulce.

paste sapore gia

La desert, părerile au fost împărțite. Foarte lăudate de o parte, dar cu câteva rezerve din cealaltă parte, clătitele au fost date gata. Poate că stomacul plin al Mofturilor a diminuat gustul desertului, făcându-l să pară mai fad, spre deosebire de preparatele „grele”.

clatite sapore gia

Concluzii

Prețurile, în raport cu calitatea, au fost rezonabile. Pieptul de pui – 22 RON, cartofii prăjiți – 6 RON, pastele – 23 RON, iar clătitele – 9 RON. Cu 60 RON, două persoane au mâncat pe săturate.

Dacă dorești un prânz pentru doi consistent, Mofturi pe săturate recomandă Sapore Gia ca fiind o alegere inspirată. Localul a fost testat și de Fishka (cu o comandă pentru mai multe persoane) și apreciat pentru diversitatea și calitatea preparatelor.

Dacă dorești să comanzi și tu din aplicația foodpanda, folosește codul foodcrew15 și ai 15 RON reducere la comenzile de minimum 30 RON. Poftă bună!

mofturi pe saturate regards

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul