LaLa Food la Restaurant Belvedere

Restaurant Belvedere
Timișoara

LaLa Band, trupa serialului “Pariu cu viaţa” de la Pro TV  a ajuns pe 11 septembrie şi la Timişoara, ca parte dintr-un  turneu naţional. Dincolo de muzica lor care a strâns la concert peste 1000 de fani, Sala Capitol devenind de-a dreptul neîncăpătoare, noi am fost extrem de curioşi să aflăm ce anume le-a făcut cu ochiul în meniul restaurantului Belvedere din cadrul Hotel Timişoara, gazda trupei.

Cunoscând celebritatea la vîrsta adolescenţei, aceşti tineri care au terminat liceul de curând, îndreptându-se cu entuziasm spre o nouă etapă a vieţii lor, ne-au mărturisit că au un program de muncă intens, până la 12 ore de filmări pe zi. Cu toate acestea, preferinţele lor culinare nu s-au schimbat. Mihai Andrei (sau Bubu, dupa numele de alint – personaj indrăgit de cei care au urmărit în copilărie emisiunea Kiki Riki Miki) a mărturisit fără urmă de îndoială că preferă mâncarea românească. În cele din urmă, membrii trupei au declarat la unison că bunătăţile pregătite de mamele lor au devenit adevărate delicatese de când dau tot mai rar pe acasă.

Pe bună dreptate, spectacolul muzical a fost urmat de un spectacol culinar într-un cadru cum nu se poate mai potrivit, Belvedere, cel mai îndrăzneţ şi rafinat restaurant din centrul oraşului.

Meniul ales a constat în:

  • pui cu curry şi orez basmati
  • salată de rucola cu gorgonzola şi pere
  • délice au chocolat, specialitatea Belvedere

Urbani, moderni, încrezători şi plini de viaţă, membrii LaLa Band s-au regăsit perfect în stilul restaurantului, “urban gastronomy” fiind un concept care îmbină specificul meridional cu un twist contemporan, un fusion original care recunoaşte şi omagiază bogata moştenire multiculturală a oraşului (influenţele sîrbeşti, bulgăreşti, italiene şi chiar turceşti). Vizitatorii oraşului nostru au avut astfel ocazia de a descoperi istoria Timişoarei “pe tavă”, printr-o inedită incursiune culinară.

Merită menţionat că membrii LaLa Band sunt cele mai tinere celebrităţi care s-au bucurat de ospitalitatea Hotelului Timişoara şi au luat masa la Restaurant Belvedere. Să nu uităm că lista cuprinde nume mari precum violonistul Nigel Kenedy, Cătălin Botezatu, actorii Marcel Iureş şi Oana Pellea, Cristi Minculescu Inna, Corina, CRBL şi Smiley, Florentina Opriş.

Restaurant Belvedere

Adresă:
str. Mărășești nr. 1-3
Telefon:

Comentarii

Mihai

14 September 2012 at 14:21

Nasol articol.

Ratatoullia

14 September 2012 at 15:58

poţi să ne explici de ce e nasol?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul