Aromele toamnei la Restaurant Belvedere

Restaurant Belvedere
Timișoara

Toamna este cel mai bogat anotimp, momentul când natura îşi demonstrează talentul în a ne răsfăţa simţurile cu roade bogate, culori calde şi arome variate. Înainte ca sezonul rece să ne bată la uşă avem un scurt răstimp destinat pregătirii organismului şi a sistemului imunitar, precum şi prilejul de a ne răsfăţa cu savoarea fructelor şi legumelor delicioase de sezon.

Restaurantul Belvedere ne invită să ne bucurăm în această toamnă de trei preparate cu totul speciale.

Master chef-ul Asen Asenov a mărturisit că toamna este anotimpul său preferat datorită abundenţei de arome, gusturi şi produse proaspete. Tocmai de aceea, şi-a provocat uncenicii la o competiţie creativă, cerându-le să propună specialităţi culinare potrivite pentru acest sezon.

Bucatarie Belvedere

Chef Belvedere

Chef Restaurant Belvedere

Restaurant Belvedere

Restaurant Belvedere Timisoara

Meniul de toamna

După multe deliberări, au avut câştig de cauză trei preparate care pun în valoare aroma dovleacului.

  • Supă cremă de linte cu dovleac crocant

Supa de linte
Supa de linte cu dovleac crocant

  • Piept de pui în crustă de seminţe de dovleac

Meniu de toamna la Belvedere
Piept de pui cu dovleac
Piept de pui in crusta de seminte de dovleac

  • Mille Feuille cu dovleac şi ciocolată albă

Desert de toamna la Belvedere
Mille Feuille cu dovleac si ciocolata alba

Dovleacul se dovedeşte a fi vedeta momentului, sub o formă originală, însă. Meniul se încadrează în stilul restaurantului Belvedere, “urban gastronomy” fiind un concept care îmbină specificul tradiţional cu un twist contemporan, dând naştere unui fusion inovativ.

Fotografii (c) fotosen.ro

Restaurant Belvedere

Adresă:
str. Mărășești nr. 1-3
Telefon:

[…] tot am luat la rând barurile noastre preferate pentru a ne potoli foamea, de data asta ne-am îndreptat spre Beer & Bricks. Am mai avut noi experienţe culinare acolo […]

[…] luat loc şi am început să răsfoim meniul pentru a ne decide asupra mâncării. Specificul restaurantului este italian, iar meniul lor are […]

[…] Supa aleasă de mine a fost una clasică (parcă voiam să testez ceva „extra” doar mai târziu): două porţii consome de pui cu tăieţei de casă, două de supă franţuzească de ceapă gratinată. Ei bine, am fost invidioasă c-am ales aşa „simpluţ” fel, când puteam să mă răsfăţ, mai ales că eu nu-s fan al supei cu pătrăţele – ci-mi place mai mult cea cu fidea, dar noroc c-am fost între prieteni şi-am gustat şi din supa franţuzească – o minunăţie! Cum se mai simţeau aromele acolo, toate combinate cu brânză şi crutoane – ceva de vis. […]

[…] să îţi dea bucuria de a fi descoperit ceva nou? Ei bine, avem noi soluţia. Tentaţi fiind de meniul toamnei propus de Restaurant Belvedere pentru acest sezon, le-am trecut pragul în miezul zilei pentru a […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul