Concurs cu voucher gustos pentru Andrei și Andreea

Jarvis
Timișoara

V-am tot spus noi că suntem în plin sezon de evenimente și concursuri, drept urmare, Sfântul Andrei nu va trece neobservat şi pregătim ceva pentru cei care au primit la naştere numele de Andrei sau Andreea şi ne pot dovedi acest aspect printr-un act de identitate.

Cam știm că toată lumea așteaptă să primească ceva bun de la voi și să nu treacă neobservat evenimentul. Ei bine, aici intervenim noi  şi vă ajutăm să vă scoateţi prietenii în oraș cu ocazia veselei onomasticii.

Regulile sunt simple şi puține la număr:

  • trebuie să fiţi din Timişoara;
  • să daţi un coment cu Facebook la căsuţa din subsolul acestei pagini în care să spuneţi ce ați vrea să încercați din meniul propus de Jarvis.

Interior Jarvis Pub

Ar mai fi o regulă, accea de a ne trimite poze cu voi de acolo, dar despre asta discutăm mai încolo. 😀

Strădania va fi răsplătită și Jarvis va premia un fericit purtător de numele Andrei/ Andreea cu un voucher în valoare de 100 lei.

Azi, 18 noiembrie spunem Start concurs, iar pe 28 noiembrie alegem cu ajutorul random.org şi stabilim cine merge la Jarvis de Sfântul Andrei (voucher valabil până în 20 decembrie 2013).

Baftă Andrei şi Andreea! Aşteptăm  comentariile voastre! 😀

* meniul Jarvis se găsește aici

Jarvis

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Comentarii

Andreea Petrica

22 November 2013 at 15:48

Cum sunt o fana infocata a pastelor, imi fac cu ochiul acele Penne Alfredo con Pollo si bineinteles la desert as alege de fiecare data Cheesecake cu sos de fructe de padure. 🙂

Și daca tot e ziua mea, as incerca si un Sauvignon Blanc. Desi la ce oferta de vinuri au, le-as incerca pe toate :))

Ilie Anita Andreea

27 November 2013 at 18:48

Mi-as dori sa incerc pieptul de rata cu sos brun si cartofi piure. Imi fac cu ochiu si ciupercile frantuzesti, niste papanasi jarvis la sfarsit… mmmm!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul