Concurs cu pizza pentru Andrei şi Andreea

V-am promis acum ceva timp că Sfântul Andrei nu va trece neobservat şi că pregătim ceva pentru cei care au primit la naştere numele de Andrei sau Andreea şi ne pot dovedi asta printr-un act de identitate.

Ştim şi noi cum stă treaba când se apropie ziua de 30 noiembrie şi toţi vor să primească un pateu, o prăjitură, ceva de băut că doar e sărbătoare. Ei bine, aici intervenim noi şi vă ajutăm să vă scoateţi prietenii la o pizza cu ocazia onomasticii.

Regulile sunt simple şi doar vreo 3 la număr:

  • trebuie să fiţi din Timişoara;
  • să daţi un coment cu Facebook la căsuţa din subsolul acestei pagini în care să spuneţi de ce sunt prietenii voştri cei mai tari şi de ce merită scoşi la pizza;
  • câştigătorul va servi masa cu prietenii lui chiar în locaţia pizzeriei şi nu prin livrare la domiciliu;

Ar mai fi o regulă, accea de a ne trimite poze cu voi de acolo, dar despre asta discutăm mai încolo. 😀

Hai că nu-i greu, nu? Pizzeria 3+1 va premia 3 câştigători cu o pizza medie la alegere din meniul lor delicios pentru fiecare din cei 6 de la masă.

Azi, 21 noiembrie îi dăm drumul, iar pe 29 noiembrie tragem la sorţ 3 numere în funcţie de data înscrierii şi stabilim cine merge la pizza de Sfântul Andrei.

Mai jos aveţi o mostră cu cea mai faimoasă pizza de la 3+1, Pizza Las Vegas, numa’ aşa ca să vă facem poftă!

Pizza Las Vegas 3+1

Baftăăăă Andrei şi Andreea! Aşteptăm  comentarile voastre! 😀

[…] plecat cu jumătate de pizza la pachet fiecare și nici nu s-a mai pus problema de desert pentru că abia ne-am deplasat până […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul