Concurs: Seară de găteală cu FoodCrew

Hostel Costel
Timișoara

Din când în când editorii FoodCrew mai poftesc și la alte bunătăți decât cele pe care le vânăm prin localurile din oraș. Așa am început să ne adunăm la serate culinare când pe la casa unuia, când prin bucătăria altuia, sau să organizăm câte o ieșire precum a fost cazul weekend-ului petrecut la munte în locația noastră conspirativă. Scopul declarat al acestor reuniuni este de a experimenta și rolul de bucătari amatori, postură în care am descoperit că ne descurcăm de la binișor la Naiada.

Clătite Ana Lugojana by Naiada

Deși orice masă pe care-am pregătit-o împreună până acum a fost prilej de mare veselie și ospăț, gândindu-ne mai bine ne-am dat seama că de fiecare dată ne-a lipsit acel ceva care să facă echipa să se simtă întreagă. Nu vorbim acum de absențele motivate ale unora dintre noi, ci de ce avem noi cel mai de preț: pe voi, cititorii noștri. La fel cum ne bucură fiecare recomandare de local pe care ne-o faceți sau ne este de folos fiecare completare pe care o aduceți recenziilor noastre, ne-am dori să vă avem alături și la propriu, de ce nu, chiar la cratiță 🙂

Iată așadar cum ne-am gândit noi să luăm măsuri. Deși ne-am dori să vă luăm la gătit cel puțin cu zecile și să-ncingem o sărbătoare câmpenească în toată regula, din considerente logistice nu ne-am putea organiza prea bine. Astfel, ne-am gândit să facem o selecție a celor care doresc să ni se alăture la o seară de găteală. Amatorii de bucătărit sunt rugați să ne trimită pe adresa de mail posta@foodcrew.ro câte o poză cu felul de mâncare pe care-l gătesc cu dragoste de mamă și cu care-și bagă prieteni-n sevraj culinar. Dacă puteți trimite și câteva rânduri în care să descrieți felul gătit, ne-ar fi de mare folos.

Nu vă sfătuim să cereți bunicii să vă gătească bunătatea pentru a o trage apoi doar în poză, în schimb vă încurajăm s-o rugați să vă învețe cum să preparați mâncarea voastră preferată după rețeta doar de ea știută 😉

Pozele la care ne-o lăsa gura cea mai multă apă vor desemna și câștigătorii selecției și totodată viitorii noștri parteneri de găteală. Aceștia vor fi 5 la număr.

Să vă spunem acum și despre locația unde urmează să ne duelăm în cratițe și să ne întrecem în găteli. De când ne-au povestit Mizza și Gore despre seara de jocuri organizată la Hostel Costel, locul ne-a căzut cu tronc. Și cum s-ar putea altcumva, având în vedere cât de primitor este! O bucătărie spațioasă și dotată cu tot ce avem nevoie…

Bucatarie Hostel Costel Timisoara

… o chill room care comunică cu bucătăria…

Chill Room Hostel Costel Timisoara

… iar pentru a arde și ceva calori sau a digera mâncarea (după caz), o cameră de jocuri dotată cu un X-box și cu jocuri care mai de care mai faine.

Camera de Jocuri la Hostel Costel in Timisoara

Cu alte cuvinte, locul ideal pentru a ne găti și a petrece câteva ore faine împreună.

Am programat seara de găteală sâmbătă 26 noiembrie, începând cu ora 18:30. Din acest moment până în 21 noiembrie așteptăm să ne faceți poftă cu bunătățile gătite de voi. Spor la bucătărit!

Hostel Costel

Adresă:
Petru Sfetca Street no.1 (former Vidra), Timișoara

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul