Te invităm la FoodCrew RElaunch Party

Alt Club

Acum că am inaugurat noul nostru spațiu din online, trebuie să și sărbătorim cum se cuvine. Așadar, o să avem party de casă nouă. Da, da, ai auzit bine!

Ne vedem joi, 14 aprilie, ora 19:00, în Alt Club Timișoara. Dacă ai vrut să vezi cine sunt editorii din spatele FoodCrew sau vrei să afli povești din culise – te așteptăm.

Cei de la gastroteca Alt Club ne pregătesc o degustare de zile mari, prilej să-ți răsfățăm papilele gustative. În asigurarea acestui mediul corespunzător de stat la povești pentru niște gurmanzi adevărați ne-au sprijinit cei de la Selgros România.

Iar surprizele nu se opresc aici. În cadrul evenimentului vom organiza o tombolă cu premii demne de un master chef, oferite de partenerii noștri de la KitchenShop.

Dacă ți-am stârnit interesul intră acum pe pagina de Facebook a evenimentului AICI și completează formularul de înscriere. Punem 60 de locuri la bătaie care se dau după regula primul venit – primul servit.

În cazul în care te-ai înscris și nu poți ajunge, te rugăm să ne anunți să putem deschide locurile pentru cei interesați. Pentru a primi email-ul de confirmare și a-ți asigura un loc la eveniment, te rugăm să folosești o adresă de email validă.

În cazul în care nu ești din Timișoara sau nu poți să ajungi la eveniment, promitem că anunțăm și alte surprize de care te vei putea bucura.

Pregătește lista cu întrebări pentru echipa FoodCrew, înarmează-te cu voie bună și poftă de mâncare pentru degustarea pregătită și vino la evenimentul de relansare a website-ului foodcrew.ro.

Ne vedem joi, 14 aprilie, ora 19:00, la Alt Club!

Echipa FoodCrew

Alt Club

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul