Surpriza FoodCrew dezvăluită

Bine ai venit pe noul site foodcrew.ro!

Food_logo (1)

Surpriza a fost dezvăluită și promitem că vine la pachet cu multe vești bune.

Ne-am reorganizat, ne-am creat o nouă imagine și sperăm noi că îți place noua noastră căsuță din online. Te așteptăm în vizită cât mai des.

Schimbări de navigație

Pentru că știm că te interesează ce se întâmplă în orașul tău sau poate vrei să vezi unde se mănâncă bine prin țară atunci când călătorești, ți-am creat un filtru de selecție pe orașe.

Așadar, intră pe categoria de recenzii și scrie la locație București. Vei găsi ultimele noastre vizite din restaurantele din București. Selecția de oraș rămâne validă și dacă te plimbi prin recenzii, evenimente sau advertoriale. Dacă vrei să vezi din nou toate articolele, revino pe pagina principală sau deselectează locația cu un click pe X.

Locatie

În secțiunea de restaurante vei găsi o listă cu toate restaurantele în care noi am fost. Sunt în ordine alfabetică, au detaliile de contact și nota generală acordată restaurantului respectiv. Dacă intri pe o pagină de restaurant vei găsi, pe lângă informațiile amintite mai sus, o hartă și toate recenziile scrise despre restaurant. Filtrul de locație funcționează perfect și pentru găsirea restaurantelor.

Așadar, ia în considerare că notele din recenzie sunt acordate strict pentru experiența povestită, nota generală a restaurantului e o medie a tuturor experiențelor și va fi afișată pe pagina de restaurant.  

Newsletter

Dacă vrei să fii cu ochii pe noi și să nu scapi nicio recenzie, scrie repede adresa ta de email în căsuța de abonare. Rezumatul săptămânii l-am mutat pe marți. Știm că luni probabil ai destule pe cap la lucru și un Inbox plin, așa că păstrăm noutățile FoodCrew pentru ziua de marți. Dincolo de rezumatele săptămânale, vei fi mereu primul care află noutățile și surprizele pe care le pregătim.  

Echipa FoodCrew

Dacă ai citit vreodată secțiunea Despre FoodCrew știi deja câte puțin din povestea noastră. De mai bine de 7 ani relatăm experiențe din restaurante din perspectiva unui simplu client. Întâmplător unii dintre autori au studii culinare, dar nu ne-am asumat niciodată rolul de critic culinar și nici nu ne dorim să fim percepuți astfel.  

Să le luăm pe rând. Site-ul nostru nou și fabulos este realizat de talentații developeri de la Dream Production. Echipa de editori de pe pagina Cine Suntem e și echipa de bază, oamenii care fac ca lucrurile să se întâmple. Autorii sunt prietenii noștri dragi care și-au creat un obicei în a scrie recenzii și ne țin la curent cu experiențele lor culinare. La colaboratori avem un mix de bloggeri și oameni pasionați de gastronomie care scriu ocazional sau participă la campanii organizate de noi.

Dar mai presus de toate ești tu, cititorul care își dorește să mănânce bine atunci când iese în oraș și vrea să știe ce restaurante noi sunt prin oraș.

Dacă ti-a căzut cu tronc vreun local sau te-a călcat pe nervi vreun chelner, poți oricând să ne scrii și noi ne asigurăm că povestea ta va fi auzită.  

Sperăm că o să-ți placă pe la noi. Poți folosi secțiunea de comentarii să ne oferi feedback despre noul site.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul