Vă invităm la atelierele FoodCrew de la PLAI

Festivalul PLAI
Timișoara

Dacă la ediţiile precedente am trecut pe la PLAI cu mai multă poftă de muzică decât de mâncare, anul acesta avem în gând să schimbăm tactica. Ideea ne-a venit după ce am mâncat pe săturate la Gărâna Jazz Festival, un loc în care muzica şi preparatele culinare au mers mână-n mână. Aşadar, weekend-ul acesta ne-am propus să venim cu stand la Muzeul Satului Bănăţean de la Pădurea Verde pentru a organiza câteva activităţi în care să implicăm vizitatorii festivalului.

Poster PLAI Festival 2011Atelierele FoodCrew şi activităţile pe care o să le desfăşurăm sâmbătă şi duminică au în prim plan, aşa cum ni se pare firesc, mâncarea. Astfel, sâmbătă vom organiza un atelier de idei pentru cei care adoră pizza, iar duminică vom organiza un atelier pe gustul celor care sunt amatori de sandwich-uri. În plus, în ambele zile vă aşteptăm la cortul nostru pentru a ne povesti despre mâncare bună şi rea, localuri preferate şi localuri dubioase, idei de evenimente pentru gurmanzi la care aţi vrea să participaţi şi orice alt subiect care vă stârneşte pofta de mâncare.

Atelierul de Pizza

Atelierul va avea loc sâmbătă 17 septembrie, începând cu ora 14.00 la cortul FoodCrew. În cele aproximativ două ore ne propunem să despicăm pizza-n 4 povestind despre sortimentele noastre preferate, comparând blaturi, ingrediente şi sosuri, făcând recenzii în viu-grai pizzeriilor în care am mâncat, încercând să definim ce înseamnă pentru timişoreni o pizza ideală.

Discuţii despre pizza la eveniment FoodCrew

Nu vom face asta pe sufletul gol, deoarece vom avea parte de pizza livrată la PLAI de către Pizzeria Rustica. Mai mult, în weekend-ul PLAI Pizzeria Rustica aşteaptă cu o reducere de 20% pe toţi cei care poartă brăţările PLAI la locaţia din Piaţa Unirii, starda Pavel Chinezu, nr. 6!

Aşteptăm 20 de participanţi pentru această activitate, aplicând regula “primul venit, primul servit”. Înscrierile se fac prin formularul de mai jos.

Atelierul de Sandwich-uri

Atelierul va avea loc duminică 18 septembrie*, începând cu ora 14.00 la cortul FoodCrew. Timp de 2 ore, sau cât ne ţin proviziile, ne vom configura sandwich-uri după cum ne pofteşte inima, folosind ingrediente de tot felul: mezeluri, legume proaspete, brânzeturi, sosuri şi condimente câte şi mai câte. În plus, vom avea şi limonadă pentru a ne potoli setea după masă.

Aşteptăm 30 de participanţi pentru această activitate, aplicând de asemenea regula “primul venit, primul servit”. Înscrierile se fac prin formularul de mai jos.

*Merită să vă amintim că duminică PLAIul îşi deschide porţile tuturor, accesul în incinta Muzeului Satului fiind gratuit.

Peretele cu recenzii

Atât sâmbătă cât şi duminică, între orele 12 şi 18, vă aşteptăm la cortul FoodCrew pentru a lăsa ponturi în văzul lumii despre acele localuri în care aţi fost trataţi regeşte şi vi s-au servit mâncăruri pregătite cu dragoste de mamă, sau despre localurile prin care nu mai vreţi să călcaţi vreodată. Noi vom încerca să investigăm cât mai multe dintre pistele propuse, revenind cu recenzii pe-ndelete pe FoodCrew.ro.

Aşadar, mâna sus cine ne vizitează la PLAI!

Festivalul PLAI

Adresă:
Muzeul Satului Bănățean
Website:

[…] 6-a ediţie a Festivalului PLAI. Aşa cum anunţam, nu am venit cu mâna goală, ci am pregătit două ateliere delicioase şi am stat la poveşti despre mâncare cu cei care ne-au făcut bucuria de a ne vizita […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul